Site icon NewsIT

Βρυξέλλες: Απαγορεύτηκε η είσοδος σε 11 εργαζόμενους του πυρηνικού εργοστασίου Τιχάνζ! Νέο εφιαλτικό βίντεο των τζιχαντιστών!

24.03.2016 | 19:18
Βρυξέλλες: Απαγορεύτηκε η είσοδος σε 11 εργαζόμενους του πυρηνικού εργοστασίου Τιχάνζ! Νέο εφιαλτικό βίντεο των τζιχαντιστών!

- Αίσθηση προκαλεί ένα δημοσίευμα του βελγικού RTBF! - Αναφέρει πως έχει απαγορευτεί η είσοδος 11 εργαζομένων στο πυρηνικό εργοστάσιο Τιχάνζ! - Έχει βρεθεί βίντεο το οποίο αποδεικνύει πως παρακολουθούσαν τον διευθυντή των πυρηνικών εγκαταστάσεων! - Όλα αυτά ενώ σημερινά δημοσιεύματα ανέφεραν πως τα αδέρφια Χαλίντ και Ιμπραΐμ ελ Μπακράουι, οι δυο μοναδικοί αναγνωρισμένοι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης των Βρυξελλών προετοίμαζαν επίθεση σε πυρηνικούς σταθμούς στο Βέλγιο! - Δεν υπάρχει ξεκάθαρη ενημέρωση για το κατά πόσο συνδέονται τα νέα αυτά στοιχεία με την δράση των τζιχαντιστών - Νέο εφιαλτικό μήνυμα των τζιχαντιστών! Προπαγανδιστικό βίντεο εννέα λεπτών σπέρνει τον τρόμο!

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα που συγκλόνισαν τις Βρυξέλλες έχουν ακόμη και τώρα, τόσες ημέρες μετά, πολλά “μελανά” σημεία. Ούτε καν πόσοι ήταν οι δράστες δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά, την ώρα που δεκάδες δημοσιεύματα προσδίδουν εφιαλτικές λεπτομέρειες στην υπόθεση.

11 “απαγορευτικά”!

Ένα από αυτά έρχεται από το RTBF, το οποίο αναφέρει πως έχει απαγορευτεί η είσοδος σε 11 εργαζόμενους του πυρηνικού εργοστασίου Τιχάνζ.

Χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα αναφέρεται πως “έντεκα άνθρωποι που εργάζονται στο πυρηνικό εργοστάσιο Τιχάνζ δεν μπορούν πλέον να εισέλθουν στο χώρο εργασίας τους. Αρχικά (σ.σ. πριν τις επιθέσεις) επτά άνθρωποι στερήθηκαν τις άδειες πρόσβασής τους και στη συνέχεια, μετά τις επιθέσεις, άλλα τέσσερα άτομα έχουν “απορριφθεί”. Την περασμένη Παρασκευή, πριν από τη μετάβαση στο επίπεδο 4, ένα στρατιωτικό απόσπασμα εστάλη επίσης για να παράσχει ενισχύσεις στο Τιχάνζ”.

Το δημοσίευμα συνεχίζει κάνοντας αναφορές στα αδέλφια Μπακράουι, που σκόρπισαν τον θάνατο στις τρομοκρατικές επιθέσεις των Βρυξελλών, ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία που να δείχνουν πως αυτή η απαγόρευση εισόδου στους 11 εργαζόμενους συνδέεται με τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Επιπλέον, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά για την εύρεση ενός βίντεο το οποίο αποδεικνύει πως ο διευθυντής του πυρηνικού εργοστασίου βρισκόταν υπό παρακολούθηση. Κάτι που εγείρει το εφιαλτικό ερώτημα. Ήταν ο βασικός στόχος των δραστών ένα πυρηνικό εργοστάσιο;

Παράλληλα, το νέο προπαγανδιστικό video των τζιχαντιστών, διάρκειας εννέα λεπτών ξεκινά με τη λέξη Βρυξέλλες και την Ευρώπη να φλέγεται, ενώ χρησιμοποιούνται αποσπάσματα από ρεπορτάζ διεθνών δικτύων για την τρομοκρατική επίθεση στην πρωτεύουσα του Βελγίου με τους τουλάχιστον 31 νεκρούς και τους περισσότερους από 270 τραυματίες!

Δείτε το εφιαλτικό βίντεο

Your browser does not support iframes.

 

Σύμπτωση;

Όπως και να έχει, προκαλεί εντύπωση η διαρροή αυτού του δημοσιεύματος, μόλις λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως τα αδέρφια Χαλίντ και Ιμπραΐμ ελ Μπακράουι, οι δυο μοναδικοί αναγνωρισμένοι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης των Βρυξελλών προετοίμαζαν επίθεση σε πυρηνικούς σταθμούς στο Βέλγιο.

Η αποκάλυψη ήρθε από τη βελγική εφημερίδα Dernier Heure, σύμφωνα με την οποία οι δυο τρομοκράτες ήθελαν να χτυπήσουν σε πυρηνικούς σταθμούς αλλά η σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ στο προάστιο των Βρυξελλών, Μόλενμπεκ, την περασμένη Παρασκευή (18.03.2016) τους ανάγκασε όχι μόνο να θέσουν πιο γρήγορα σε ισχύ το σχέδιό τους αλλά κυρίως να αλλάξουν στόχους και τελικά να χτυπήσουν στο αεροδρόμιο και το μετρό!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, τα δυο αδέρφια είχαν τοποθετήσει κρυφή κάμερα μπροστά στο σπίτι του διευθυντή του βελγικού πυρηνικού προγράμματος. Η κάμερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε τοποθετηθεί έξω από το σπίτι του διευθυντή λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, ένα ακόμη γεγονός που «δείχνει» τη σύνδεση ανάμεσα στο μακελειό στη Γαλλία και σε εκείνο στις Βρυξέλλες πριν τρεις μέρες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version