Κόσμος

Βρυξέλλες: Θα γίνουν… φρούριο για χάρη του Τραμπ!

Στο ρυθμό της πρώτης επίσκεψης του νέου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στις Βρυξέλλες, που θα πραγματοποιηθεί σε δυο εβδομάδες, έχει εισέλθει η πρωτεύουσα του Βελγίου. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα λάβει μέρος στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ ενώ θα επισκεφθεί και την έδρα της ΕΕ.

Για πυρετώδεις προετοιμασίες των βελγικών υπηρεσιών ασφαλείας εν όψει της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου κάνει λόγο στο σημερινό φύλλο της η βελγική εφημερίδα De Morgen.

FBI-Gate: Αμόκ Τραμπ στο Twitter και ευθείες απειλές στον Κόμεϊ!

Σημειώνει ότι εκτός από το ανθρώπινο δυναμικό των αμερικανικών αρχών ασφαλείας θα διατεθούν 2.000 Βέλγοι αστυνομικοί και 400 μυστικοί αστυνομικοί που θα συνοδεύουν τον Αμερικανό πρόεδρο, οι οποίοι θα συνεπικουρούνται και από 100 αστυνομικούς από το Λουξεμβούργο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απίστευτο παραλήρημα από τη στενή συνεργάτη του Τραμπ, Πόλα Γουάιτ: «Οι χριστιανοί πρέπει να επισκέπτονται το Ισραήλ για να γίνουν δεκτοί στον παράδεισο»
Επεισοδιακή συνάντηση της Πόλα Γουάιτ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου - Παρά τις καταγεγραμμένες διώξεις των Χριστιανών στα παλαιστινιακά εδάφη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κατηγορεί Κατάρ και Ιράν για fake news
Η Πόλα Γουάιτ με τον Μπεντζαμίν Νετανιάχου 7