Δευτέρα, 26 Αυγ.
33oC Αθήνα

Χαμός με την τρίτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον: Χρήστες στo Twitter υποστηρίζουν πως οι φωτογραφίες είναι του 2023

Χαμός με την τρίτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον: Χρήστες στo Twitter υποστηρίζουν πως οι φωτογραφίες είναι του 2023
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Η νέα δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, η τρίτη μέσα στο 2024, ενώ πήγαινε με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ στην κυριακάτικη λειτουργία στο Crathie Kirk της Σκωτίας προκάλεσε ενθουσιασμό αλλά δεν άργησε να έρθει και η αμφισβήτηση.

Η Κέιτ Μίντλετον απαθανατίστηκε στο αυτοκίνητο στη θέση του συνοδηγού με οδηγό τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ και στο πίσω κάθισμα τον πρίγκιπα Τζορτζ, στο δρόμο για τη λειτουργία της Κυριακής (25.08.2024).

Οι νέες αυτές φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον στον δρόμο για την κυριακάτικη λειτουργία, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου αλλά οι δαιμόνιοι χρήστες του Χ (πρώην Twitter) υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες δεν είναι φετινές αλλά από το 2023!

Η πριγκίπισσα απαθανατίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, στη θέση του συνοδηγού, ευδιάθετη και χαμογελαστή, φορώντας ένα λαδί καπέλο με φτερό. Το καπέλο, όπως και το σκουλαρίκι, όπως πολλοί χρήστες του Χ σχολίασαν, είναι ίδια με αυτά που φορούσε και πέρυσι, την ίδια μέρα η Κέιτ Μίντλετον.

«Η 1η φωτογραφία είναι τον Αύγουστο του 2023 και η 2η τον Αύγουστο του 2024 – γιατί το ίδιο ντύσιμο Kate; ή μήπως τα ΜΜΕ ανακυκλώνουν φωτογραφίες για να μας ξεγελάσουν;» αναρωτιέται ένας χρήστης.

«Ίδια σκουλαρίκια» παρατηρεί ένας άλλος.

«Ίδιο αμάξι, ίδιο σύνολο, ίδιο μεικάπ, ίδιο αμάξι» γράφει ένας άλλος υποστηρίζοντας ότι οι φωτογραφίες είναι περσινές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κέιτ Μίντλετον είχε ανακοινώσει τον περασμένο Μάρτιο πως διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες.

Πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση για το 2024 στις 15 Ιουνίου στην ετήσια στρατιωτική παρέλαση «Trooping The Colour» για τα γενέθλια του μονάρχη Καρόλου.

Η δεύτερη επίσημη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον ήταν στον τελικό ανδρών του Γουίμπλεντον στις 14 Ιουλίου και η χθεσινή στη Σκωτία  ήταν η τρίτη δημόσια εμφάνιση που… έμελλε να αμφισβητείται στα social media. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις