Κόσμος

Χάρι έχεις νεύρα! Έχει χάσει τελείως τον έλεγχο ο Πρίγκιπας!

Ο Πρίγκιπας Χάρι έχει ξεφύγει τελείως. Τα έχει βάλει με τα Βρετανικά ΜΜΕ για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον ίδιο και την Μέγκαν Μαρκλ και όπως δείχνουν οι αντιδράσεις του έχει χάσει τελείως τον έλεγχο.

Κατ’ αρχήν υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι η σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε χθες και τα έβαζε με όσους ασχολούνται με την οικογένειά του, δεν ήταν σε γνώση ούτε του Παλατιού, ούτε του πατέρα του Πρίγκιπα Κάρολου και του αδερφού του Πρίγκιπα Γουίλιαμ. Και αυτό έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα την βασιλική οικογένεια. Αγνόησε τους συμβούλους του και προχώρησε σε μια σκληρή ανακοίνωση και μηνύσεις εναντίον βρετανικής ταμπλόιντ που είχε δώσει στην δημοσιότητα μια επιστολή της Μέγκαν στον πατέρα της στην οποία του ζητούσε μεταξύ άλλων να σταματήσει να λέει ψέμματα.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορεί πλέον να ελέγξει τα νεύρα του. Η κατάσταση ξέφυγε τελείως όταν τα έβαλε με ρεπόρτερ του Skynews η οποία του έκανε μια απλή ερώτηση και εκείνος την έδιωξε με άσχημο τρόπο! Το περιστατικό έγινε πριν εκδώσει την σκληρή ανακοίνωση εναντίον του Τύπου την οποία η οικογένειά του έμαθε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο!

Η ανακοίνωση του Πρίγκιπα Χάρι

Για να κάνει γνωστή την ανακοίνωση ότι προχωράει σε μηνύσεις κατά του Τύπου ο Πρίγκιπας Χάρι δημιούργησε μάλιστα ειδική σελίδα στο ίντερνετ μόνο και μόνο για να ανεβάσει την δήλωσή του.

Μεταξύ άλλων στην δήλωση αυτή αναφέρει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους του. Ότι δεν αντιμετωπίζεται σαν αληθινός άνθρωπος και αναφέρεται στην μητέρα του Πριγκίπισσα Νταϊάνα η οποία είχε πέσει θύμα και πλήρωσε με την ζωή της την δημοσιότητα αυτή και τώρα βλέπει αυτό να γίνεται με την γυναίκα του.

Αναφέρει επίσης ότι αν η δικαιοσύνη εκδώσει απόφαση υπέρ του τότε τα χρήματα θα δοθούν σε ιδρύματα κατά του bullying. Εκπρόσωπος πάντως της Κυριακάτικης Mail ανέφερε ότι επιμένει στο ρεπορτάζ που δημοσίευσε και αρνείται κατηγορηματικά ότι η επιστολή της Μέγκαν Μαρκλ που αποκάλυψε ήταν αυτούσια και δεν είχε υποστεί επεξεργασία ή αλλοιώσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μυστήριο με τα αίτια του μπλακ άουτ στην Ισπανία: Σενάρια, σκοτεινά ερωτήματα και υποψίες για κυβερνοεπίθεση
Επανέρχεται σταδιακά η ηλεκτροδότηση - Πώς καταρρέουν τα ηλεκτρικά δίκτυα και γιατί η αποκατάσταση του ρεύματος σε Ισπανία και Πορτογαλία μοιάζει με εφιάλτη
Χιλιάδες κόσμου εγκλωβισμένοι στο μετρό μετά το μπλακ άουτ
Βατικανό: Αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή νέου Πάπα - Πότε θα βγει λευκός καπνός από το Κονκλάβιο, ποιοι είναι τα φαβορί
Αφού συγκληθεί το Κονκλάβιο οι Καρδινάλιοι θα ψηφίσουν μία φορά την πρώτη μέρα της συνεδρίασης στις 7/5 και από εκεί και πέρα προβλέπονται τέσσερις ψηφοφορίες καθημερινά
Καρδινάλιοι και επίσκοποι στο Βατικανό 1
Κάστρο Predjama: Το εντυπωσιακό αξιοθέατο της Σλοβενίας που είναι «φωλιασμένο» σε μια σπηλιά
Αν και το κάστρο δεν χρησιμοποιήθηκε επίσημα ως τοποθεσία γυρισμάτων στο «Game of thrones», ωστόσο, όσοι έχετε παρακολουθήσει την δημοφιλή σειρά, είναι σίγουρο ότι θα εντοπίσετε ορισμένες ομοιότητες
Stairs leading up to Predjama castle in Notranjska, Slovenia 1
Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν: Ανταλλαγή πυρών στο Κασμίρ για πέμπτη συνεχόμενη νύχτα
Η ένταση ανάμεσα στην Ινδία και στο Πακιστάν έφτασε σε νέα κορύφωση μετά την επίθεση ενόπλων στις 22 Απριλίου εναντίον τουριστών στην Παχαλγκάμ όταν έχασαν τη ζωή τους 26 άνθρωποι
Ανταλλαγές πυρών στρατιωτών της Ινδίας και του Πακιστάν