Κόσμος

Χαζομπαμπάς ο “πράκτορας 007” – Γλυκιά μανούλα η Ρέιτσελ Βάις!

Ο “πράκτορας 007” Ντάνιελ Κρεγκ και η πανέμορφη, επίσης, ηθοποιός Ρέιτσελ Βάις, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 50χρονος Ντάνιελ και η 48χρονη Ρέιτσελ απέκτησαν μία κορούλα, με τον “πράκτορα 007” να δηλώνει τρισευτυχισμένος για το γεγονός.

Η Βάις είχε αποκαλύψει τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της τον Απρίλιο σε συνέντευξη που είχε δώσει στους New York Times και είχε πει τότε ότι δεν γνώριζε το φύλο του μωρού.

Η ηθοποιός έχει ακόμα έναν γιο, τον 12χρονο Χένρι, με τον Χολιγουντιανό σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι με τον οποίο χώρισαν το 2010, ενώ ο Κρεγκ έχει ήδη μία 26χρονη κόρη από τον προηγούμενο γάμο του με την ηθοποιό Φιόνα Λούντον.

Ο γάμος του διάσημου ζευγαριού είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στον κόσμο της σόου μπιζ το 2011, αφού κανείς δεν γνώριζε έως τότε ότι οι δύο τους διατηρούσαν σχέση.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με την στιγμή της σύλληψης 30χρονης καθηγήτριας για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 15χρονου μαθητή στις ΗΠΑ
Η 30χρονη εκπαιδευτικός ήταν προπονήτρια ποδοσφαίρου του 15χρονου και μέντοράς του, προσθέτοντας ότι η σεξουαλική επίθεση σε βάρος του σημειώθηκε πριν να ξεκινήσουν τα μαθήματα.
Η 30χρονη καθηγήτρια που συνελήφθη
Υπάλληλος καθαριότητας στη Βραζιλία βρήκε νεογέννητο κοριτσάκι δίπλα σε κάδο σκουπιδιών - Βίντεο με τη συγκινητική στιγμή
«Θα κάνω αίτηση να την υιοθετήσω», τόνισε εμφανώς συγκινημένος ο άνδρας που βρήκε το νεογέννητο - «Χρειάζεται κάποιον να της δώσει αγάπη, λίγη στοργή»
Μωρό βρέθηκε δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στην Βραζιλία
Η Άλις Γουόλτον, η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο στη λίστα του Forbes: Ξοδεύει την περιουσία της σε έργα τέχνης και άλογα
Ποια είναι μοναχοκόρη του ιδρυτή της Walmart με περιουσία 101 δισ. δολάρια - Αγόρασε το πρώτο της έργο τέχνης σε ηλικία 10 ετών για 2 δολάρια και ήταν Πικάσο
Άλις Γουόλτον