Κόσμος

Χειροπέδες στον γιο της Μαντόνα για ναρκωτικά

Το ότι η Μαντόνα έχει αποτύχει ως μητέρα το έχουμε καταλάβει. Ιδίως σε ό,τι αφορά στον 16χρονο γιο της Ρόκο, "καρπό" του γάμου της με τον Βρετανό σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι.

Μετά το τέλος της δικαστικής μάχης των γονιών του για την επιμέλειά του, ο γιος της Μαντόνα έρχεται ξανά στη δημοσιότητα για λόγο που δεν έχει να κάνει με τη μητέρα ή τον πατέρα του αλλά τον ίδιο.

Ο 16χρονος Ρόκο συνελήφθη για κατοχή κάνναβης. Ο Ρόκο μένει με τον πατέρα του στο Λονδίνο και τον περασμένο Σεπτέμβριο τον συνέλαβαν για κατοχή κάνναβις μετά από παράπονα που έκαναν γείτονες της οικογένειας Ρίτσι, που υποστήριξαν πως τον είδαν «να καπνίζει ή να κάνει χρήση ναρκωτικών».

Πηγές δήλωσαν στη Sun πως είδαν τον Ρόκο να προσπαθεί να “ξεφορτωθεί” κάτι καθώς η αστυνομία τον πλησίαζε σε περιοχή του Κάμντεν. Όταν οι αστυνομικοί παρατήρησαν ίχνη κάνναβις στα ρούχα του, του έκαναν σωματικό έλεγχο και βγήκαν πάνω του μικροποσότητα ναρκωτικών.

Η σύλληψή του έγινε τις 28 Σεπτεμβρίου. Οι αστυνομικοί τον πήγαν σε αστυνομικό τμήμα του βόρειου Λονδίνου, όπου έμεινε μέχρι να πληρωθεί η εγγύηση και να βγει.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς καλεί όλους τους Παλαιστίνιους να πολεμήσουν κατά του σχεδίου Τραμπ για εκτοπισμό των Παλαιστινίων
«Μην κρατήσετε ούτε ένα εκρηκτικό, ούτε μία σφαίρα, ούτε ένα μαχαίρι», είπε εκπρόσωπος της Χαμάς ζητώντας την συμπαράσταση του κόσμου για το σχέδιο του Αμερικανού προέδρου
Μαχητές της Χαμάς
Έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στην Ισπανία - 4 νεκροί, 3 σοβαρά τραυματίες και τουλάχιστον 2 παγιδευμένοι εργάτες
Η έκρηξη σημειώθηκε στις Αστούριες, ενώ τουλάχιστον τρεις από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς φέρουν βαριά εγκαύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
Ασθενοφόρο στην Ισπανία
Ο Έλον Μασκ μοίρασε 2 εκατ. ευρώ για να πείσει πολίτες να ψηφίσουν συντηρητικό για το Ανώτατο Δικαστήριο
Ο μεγιστάνας έβαλε τα «μεγάλα μέσα» για να πείσει τους ψηφοφόρους να επιλέξουν τον συντηρητικό υποψήφιο ο οποίος φαίνεται πως θα χάσει από την φιλελεύθερη υποψήφια την οποία στηρίζουν οι Δημοκρατικοί
Ο Έλον Μασκ