Κόσμος

Χονγκ Κονγκ: “Έσκασε” νέο κύμα κορονοϊού – Εισαγόμενα κρούσματα

Το Χονγκ Κονγκ αντιμετωπίζει νέο ξέσπασμα του Covid – 19, δήλωσε κρατικός αξιωματούχος του τομέα δημόσιας υγείας την Τρίτη (07.07.2020).

Στο Χονγκ Κονγκ αναφέρθηκαν κυρίως εισαγόμενα κρούσματα κορονοϊού τους τελευταίους μήνες, τόνισε ο ίδιος υγειονομικός αξιωματούχος.

“Οι επόμενες λίγες ημέρες είναι πολύ κρίσιμες”, δήλωσε ο Ουόνγκ Κα – χινγκ, ο οποίος είναι Ελεγκτής του Κέντρου Για την Προστασία της Υγείας του υπουργείου Υγείας.

Η υπό κινεζική κυριαρχία πόλη ανακοίνωσε 14 νέα κρούσματα SARS-CoV-2, τα 5 εκ των οποίων ήταν εισαγόμενα και τα 9 τοπικά. Τα 5 από τα τοπικά κρούσματα κορονοϊού ήταν “ορφανά”, σύμφωνα με τους αξιωματούχους.

Η πρώην βρετανική αποικία έχει αναφέρει περίπου 1.300 κρούσματα Covid – 19 από τα τέλη Ιανουαρίου και 7 θανάτους.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κίνα έθεσε σε ισχύ τους δασμούς 84% σε αμερικανικά προϊόντα και απαντά στον Τραμπ με ομιλία του Μάο – «Δεν θα υποχωρήσουμε»
«Είμαστε Κινέζοι. Δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις. Δεν θα υποχωρήσουμε» διαμηνύει το κινεζικό ΥΠΕΞ με βίντεο από ομιλία του Μάο Τσετούνγκ το 1953
Κινέζοι στρατιώτες παρελαύνουν υπό το βλέμμα του Μάο στην πλατεία Τιανανμέν
Ο Ντόναλντ Τραμπ «πάγωσε» τους δασμούς υπό τον φόβο ενός ολοκληρωτικού παγκόσμιου εμπορικού πολέμου
Η αναδιάταξη της παγκόσμιας οικονομικής τάξης βρίσκεται σε αναμονή και η υπόσχεση του Τραμπ για μια χρυσή εποχή της αμερικανικής μεταποίησης θα πρέπει να περιμένει.
Ο Ντόναλντ Τραμπ