Παρασκευή, 27 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Χωρισμός βόμβα μετά τα Όσκαρ! “Παίρνουμε αποστάσεις”!

Χωρισμός βόμβα μετά τα Όσκαρ! “Παίρνουμε αποστάσεις”!

Λίγο μετά τη λαμπερή βραδιά της 89ης απονομής των Όσκαρ, όπου εμφανίστηκαν μαζί, το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ ανακοίνωσε τον χωρισμό του.

Katy Perry και Orlando Bloom δεν είναι πλέον μαζί μετά από ένα χρόνο σχέσης. Εκπρόσωπος της Κέιτι Πέρι και του Ορλάντο Μπλουμ έβγαλε ανακοίνωση για τον χωρισμό. “Πριν οργιάσουν οι φήμες επιβεβαιώνουμε πως ο Ορλάντο και η Κέιτι αποφάσισαν να περάσουν ένα διάστημα χωριστά”. 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις

Το λαμπερό ζευγάρι που έβγαινε για περισσότερο από ένα χρόνο είχαν φωτογραφηθεί να φλερτάρουν στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο του 2016. Λίγο καιρό αργότερα μάλιστα τους είχαν απαθανατίσει να φιλιούνται σε συναυλία της Adele στο Λος Άντζελες. 

Η είδηση μάλιστα έρχεται λίγο αφότου η 32χρονη τραγουδίστρια και ο 40χρονος ηθοποιός εμφανίστηκαν μαζί σε πάρτι των Όσκαρ την Κυριακή. Τα πράγματα έδειχναν να πηγαίνουν καλύτερα ανάμεσά τους, με το ζευγάρι να ποζάρει μαζί για φωτογραφίες.

Ήταν τον περασμένο μήνα που η Κέιτι Πέρι εξέπληξε το αστέρι των Πειρατών της Καραϊβικής με ένα πάρτι έκπληξη στο Palm Springs για τα 40ά γενέθλια του ηθοποιού όπου η τραγουδίστρια εμφανίστηκε πρώτη φορά με ξανθιά μαλλιά. Φαίνεται πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για το λαμπερό ζευγάρι, με την Katy Perry να έχει σβήσει κάθε κοινή φωτογραφία και βίντεο από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram εκτός από μία που ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε