Site icon NewsIT

Χριστουγεννιάτικη μαγεία στις Φιλιππίνες – Ολόκληρος δρόμος μεταμορφώθηκε στο πνεύμα των ημερών

21.12.2022 | 16:18
Χριστουγεννιάτικη μαγεία στις Φιλιππίνες – Ολόκληρος δρόμος μεταμορφώθηκε στο πνεύμα των ημερών

People enjoy fake snow outside a Christmas-themed house, in Manila, Philippines, December 11, 2022. REUTERS/Lisa Marie David

Ένας συνηθισμένος δρόμος με σπίτια στις Φιλιππίνες μεταμορφώθηκε σε χριστουγεννιάτικη χώρα των θαυμάτων, προσελκύοντας καθημερινά πλήθος επισκεπτών με τα εκθαμβωτικά του φώτα, την εορταστική του διακόσμηση και την τεχνητή του χιονόπτωση.

Κατά μήκος του δρόμου αυτού στην πρωτεύουσα Μανίλα των Φιλιππίνων έχουν τοποθετηθεί δεκάδες φωτεινές χριστουγεννιάτικες φιγούρες σε φυσικό μέγεθος, ενώ όλος ο δρόμος έχει διακοσμηθεί με φώτα που έχουν τοποθετηθεί με περίτεχνο τρόπο.

Επίσης περισσότερα από 50 σακιά ορυκτό αλάτι έχουν χρησιμοποιηθεί για να καλυφθεί το έδαφος, ώστε να δίνει την αίσθηση ενός χειμωνιάτικου τοπίου στον δρόμο αυτόν στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, όπου οι θερμοκρασίες κυμαίνονται κοντά στους 30 βαθμούς Κελσίου.

ΦΩΤO REUTERS

Το έργο αυτό ανήκει στην 55χρονη Φιλιππινέζα επιχειρηματία Ιρένε Ταν, το πάθος της οποίας για την διακόσμηση του σπιτιού της επεκτάθηκε τα τελευταία 15 χρόνια ώστε να περιλάβει τους γείτονές της και τώρα ολόκληρο τον δρόμο.

“Τα Χριστούγεννα είναι για να δίνεις αγάπη και να μοιράζεσαι τις ευλογίες σου. Κάθε φορά που βλέπω τα παιδιά να χαμογελούν και να χαίρονται με τους φίλους τους και τους γονείς τους, όταν παίζουν και βγάζουν φωτογραφίες, παίρνω μια άλλου είδους ικανοποίηση”, δήλωσε η Ταν.

Δείτε το βίντεο του Reuters:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version