Κόσμος

Υεμένη: Νέες αναφορές για επιθέσεις με drone

Η υπηρεσία Επιχειρήσεων Θαλάσσιου Εμπορίου του Ηνωμένου Βασιλείου έλαβε σήμερα δύο αναφορές για εκρήξεις από επιθέσεις drones κοντά σε πλοίο σε απόσταση περίπου 50 μιλίων δυτικά του λιμανιού Χοντέιντα της Υεμένης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της UKMTO, το πλοίο που πλέει ανοιχτά της Υεμένης βρίσκεται σε επικοινωνία με τις δυνάμεις της συμμαχίας που είναι στην περιοχή και δήλωσε πως το ίδιο το πλοίο και το πλήρωμα είναι ασφαλή.

Η UKMTO ανέφερε σε επόμενη ενημέρωση πως έλαβε επιβεβαίωση από το σκάφος ότι συνεχίζει το ταξίδι του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα