Κόσμος

ΥΠΕΞ: 3 Έλληνες εθελοντές στο Χατάι προσήχθησαν από την αντιτρομοκρατική της Τουρκίας

Τρεις Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στην Τουρκία ως εθελοντές στην περιοχή Αρμουτλού της περιφέρειας Χατάι μετά τους φονικούς σεισμού προσήχθησαν από την τουρκική αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Αυτό επιβεβαίωσε το υπουργείο Εξωτερικών , κατόπιν επικοινωνίας του με το Γενικό Προξενείο.

Στο μεταξύ, σε σχετική της ανακοίνωση με ανάρτηση στο Facebook, η Εργατική Ομάδα Τ-34 επισημαίνει ότι «προσήχθησαν απο την “αντι”τρομοκρατική της Τουρκίας, στην επαρχία του Χατάι στην Αντιόχεια, 3 σύντροφοι μας που πήγαν για να βοηθήσουν μαζί με τις λαϊκές επιτροπές τους σεισμόπληκτους».

Συμπληρώνουν, ακόμη:
«Άμεση απελευθέρωση! Η διεθνιστική αλληλεγγύη το όπλο των λαών! Καλούμε όλους και όλες σε συγκέντρωση στις 17.00 στην Πρεσβεία Τουρκίας. ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ – Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΑΟ».

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεκινά ξανά ο εμβολιασμός κατά της πολιομυελίτιδας στη Γάζα – Περισσότερα από 590.000 παιδιά θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι το τέλος του μήνα
Η ανθρωπιστική και υγειονομική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας παραμένει ακόμη καταστροφική παρά την εκεχειρία που συμφωνήθηκε με το Ισραήλ
Παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας περιμένουν να εμβολιαστούν για την πολιομυελίτιδα
Η στιγμή της απελευθέρωσης του έκτου ομήρου μετά από 10 χρόνια στα χέρια της Χαμάς - Βεδουίνος με ιστορικό ψυχικής νόσου που «αγαπά τη Γάζα»
«Είναι ένας φιλειρηνικός άνθρωπος που ήθελε να φτάσει στη Γάζα, αγαπάει τη Γάζα, δεν πήγε εκεί επιθετικά», δήλωσε ο πατέρας του
Η στιγμή της απελευθέρωσης του Hisham al-Sayed, συνοδεία μέλους του Ερυθρού Σταυρού