Site icon NewsIT

Υποψήφια με το κόμμα του Μπερλουσκόνι η εγγονή του Μουσολίνι

17.04.2014 | 14:39
Υποψήφια με το κόμμα του Μπερλουσκόνι η εγγονή του Μουσολίνι

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι συμπεριέλαβε την Αλεσάντρα Μουσολίνι, εγγονή του φασίστα δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι, στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του Forza Italia.

Τα ονόματα που θα βρεθούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του για τις ευρωεκλογές, τα αποφάσισε ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι που, σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, παρά την καταδίκη του και την κοινωφελή εργασία που πρέπει να προσφέρει σε γηροκομείο του Μιλάνου, δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με το κόμμα του.

Φυσικά, από το ευρωψηφοδέλτιο του Μπερλουσκόνι ξεχωρίζει το όνομα της Αλεσάντρα Μουσολίνι, της εγγονής του φασίστα δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι και ανιψιά της ηθοποιού Σοφία Λόρεν, που είναι μέλος της γερουσίας.

Ο σύζυγός της Μάουρο Φλοριάνι, υπενθυμίζουν τα μέσα ενημέρωσης, ενεπλάκη πρόσφατα σε έρευνα για σεξουαλικές επαφές με ανήλικες κοπέλες οι οποίες εκδίδονταν σε μεγαλοαστική περιοχή της Ρώμης. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι υπήρξαν «δυο μόνο συναντήσεις», αλλά πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε την ηλικία των ανήλικων κοριτσιών.

Στους υποψήφιους περιλαμβάνεται επίσης η τραγουδίστρια Ίβα Τζανίκι, που ήταν ιδιαίτερα γνωστή την δεκαετία του 1970 – χάρη και σε ερμηνείες τραγουδιών που είχε γράψει ο Μίκης Θεοδωράκης με τους στίχους μεταφρασμένους στα ιταλικά

Στο ψηφοδέλτιο του Forza Italia συγκαταλέγεται και ο δημοσιογράφος Αλεσάντρο Τσέκι Παόνε, γνωστός παρουσιαστής της Rai και καναλιών του ομίλου Μπερλουσκόν, ένα από τα πρώτα δημόσια πρόσωπα που αποκάλυψαν δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος. Έχει γράψει σειρά άρθρων και βιβλίων για την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Παρά τις πρόσφατες διαψεύσεις, στις επιλογές του Μπερλουσκόνι συμπεριλαμβάνεται και η πρώην τηλεπαρουσιάστρια της Rai Mπάρμπαρα Ματέρα, η οποία έχει ήδη εκλεγεί βουλευτίνα του Forza Italia.

Αίσθηση, ακόμη, προκάλεσε η επιλογή του δημοσιογράφου Πάολο Γκουτσάντι (από τους παλιούς και στενότερους συνεργάτες του κεντροδεξιού πρώην πρωθυπουργού) ο οποίος όμως τα τελευταία χρόνια είχε επικρίνει με μεγάλη αυστηρότητα την εποχή των «πάρτι της έπαυλης του Άρκορε».

Η ιταλική κεντροδεξιά βρίσκεται σε κρίσιμη φάση —σημειώνουν αναλυτές στον Τύπο— καθώς μένει να φανεί πώς θα πάρει μέρος στην προεκλογική εκστρατεία ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι.

Δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν ότι το Forza Italia κινδυνεύει να περιοριστεί σε ένα ποσοστό χαμηλότερο του 20%, κάτι που θα αποτελούσε σαφή ήττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καημένε Σίλβιο! Μείον 30 εκατ. ευρώ το εισόδημά του

Συνέλαβαν στενό συνεργάτη του Μπερλουσκόνι

Η μεγαλύτερη τιμωρία για τον Μπερλουσκόνι: Τον στέλνουν στο… γηροκομείο!

Ο Μπερλουσκόνι ψάχνει γονείς για τα αδέσποτα ζώα

Ψάχνει τρόπο να κατέβει στις ευρωεκλογές ο Μπερλουσκόνι μέσω των παιδιών του

Του έκοψαν και το Καβαλιέρε του Μπερλουσκόνι

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version