Κόσμος

Βρήκαν ζευγάρι Βρετανών κατασφαγμένο σε παραλία της Ταϊλάνδης – Ποιός είναι ο ύποπτος

Με αποτροπιασμό παρακολουθεί η βρετανική κοινή γνώμη την εξέλιξη της υπόθεσης με την άγρια δολοφονία ενός ζευγαριού βρετανών που έκανε διακοπές στην Ταϊλάνδη. Κύριος ύποπτος θεωρείται ένας επίσης βρετανός ο οποίος και αναζητείται.

Τα ημίγυμνα άψυχα σώματα της Χάνα Γουίδεριτζ μόλις 23 ετών και του Ντέϊβιντ Μίλερ 24 ετών, βρέθηκαν μέσα σε λίμνες αίματος στην παραλία Κο Τάο τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι αστυνομικοί, αργότερα ανακάλυψαν ένα εργαλείο κήπου το οποίο ήταν γεμάτο αίματα και θεωρείται το όπλο του εγκλήματος.

Η κοπέλα βρέθηκε μόνο με το πάνω μέρος του μαγιό της και πιστεύεται ότι πριν την δολοφονήσει την βίασε.

Επίσης η αστυνομία εκτιμά ότι οι τρεις Βρετανοί γνωρίζονταν μεταξύ τους, ή μαλλον γνωρίστηκαν στο νησί αφού ο καθένας τους έφτασε εκεί σε διαφορετική ημερομηνία.

Εμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο και είχαν κανονίσει να βγουν όλοι μαζί την Κυριακή το βράδυ. Κάμερες ασφαλείας τους δείχνουν να πηγαίνουν όλοι μαζί σε ένα μπάρ.

ΠΗΓΗ: mirror.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και κλάαααμα ο Κάμερον για να πείσει τους Σκωτσέζους! – ΦΩΤΟ

Χάος από τη φωτιά στο Γιοσέμιτι – 1000 έφυγαν από τα σπίτια τους

Κίνα: Τους πήρε και τους σήκωσε ο τυφώνας Καλμαετζί (ΦΩΤΟ)

Ισχυρός σεισμός αισθητός στο Τόκιο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστικές μαρτυρίες για ανθρώπινα πειράματα και βασανιστήρια σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Βόρεια Κορέα - «Χρειαζόμασταν "αντικείμενα" για ενίσχυση του στρατού»
Πρώην κρατούμενοι και διοικητικοί υπάλληλοι του Camp 22 επιβεβαίωσαν τη φρίκη που βίωναν οι κρατούμενοι μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης και περιγράφουν όσα είδαν με τα μάτια τους
Η σημαία της Βόρειας Κορέας