Κόσμος

Ζωάρα! Ο Ομπάμα θα μείνει λίγο παραπάνω στον παράδεισο του Νότιου Ειρηνικού – Δείτε γιατί

Στον Μπαράκ Ομπάμα αρέσει πολύ ο τροπικός παράδεισος του νησιού Τετιαρόα του Νότιου Ειρηνικού. Το νησί που κάποτε ανήκε στον Μάρλον Μπράντο τον εμπνέει αφάνταστα και γι' αυτό αποφάσισε να μείνει λίγο παραπάνω εκεί. 

Σύμφωνα με το Thehill.com ο Μπαράκ και η Μισέλ θα μείνουν εκεί προκειμένου να γράψει τα απομνημονεύματά του για τα 8 χρόνια που πέρασε στον Λευκό Οίκο, αφού υπέγραψε συμβόλαιο για το βιβλίο που θα πουλήσει τρελά. Το συμβόλαιο σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει τα 60 εκατομμύρια δολάρια και το υπέγραψε από κοινού το ζεύγος με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House. 

Η έμπνευση θα έρθει σίγουρα στο υπέροχο αυτό νησί αφού είναι κάπως έτσι…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η σύζυγος του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ που βρέθηκε νεκρός στη Σύμη, περιγράφει τις τελευταίες του στιγμές - «Βαριόταν και είπε πως πάει να εξερευνήσει»
«Ήταν αντισυμβατικός, ευφυής, λίγο ριψοκίνδυνος – και αυτό τον έκανε ξεχωριστό. Ο θάνατός του ταίριαζε με τη ζωή του»
Ο Μάικλ Μόσλεϊ
Οι μετανάστες που πνίγηκαν στα ανοιχτά των Καναρίων Νήσων τάφηκαν στον προορισμό όπου ευελπιστούσαν να φτάσουν
Στην κηδεία των γυναικών και των παιδιών μεταναστών έδωσαν το παρών οι κάτοικοι που έσπευσαν να τους βοηθήσουν αλλά και οι μετανάστες που κατάφεραν να ανασυρθούν σώοι
Θάλασσα