Site icon NewsIT

Argylle: Ντούα Λίπα, Χένρι Κάβιλ και η ταβέρνα του Ηλία στη νέα ταινία της Apple

29.09.2023 | 20:54
Argylle: Ντούα Λίπα, Χένρι Κάβιλ και η ταβέρνα του Ηλία στη νέα ταινία της Apple

Ο Χένρι Κάβιλ είναι ο κατάσκοπος Argylle στη νέα ταινία της Apple. Εκεί όπου πρωταγωνιστεί μαζί με την (ξανθιά!) Ντούα Λίπα και… περνάνε κι από την ταβέρνα του Ηλία! Α! Παίζει και ο γάτος της Κλόντια Σίφερ… 

Όλα αυτά προκύπτουν από το νέο τρέιλερ του Argylle, της ταινίας της Apple με πρωταγωνιστές τον Χένρι Κάβιλ και τη Ντούα Λίπα. Το κατασκοπευτικό θρίλερ «υπογράφει» ο Μάθιου Βον (Matthew Vaughn).

Ο Henry Cavill υποδύεται έναν υπερκατάσκοπο, τον Argylle, ο οποίος ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, ακόμα και σε μία ελληνική νησιώτικη ταβέρνα, πραγματοποιώντας μυστικές αποστολές. Μαζί του η ξανθιά πλέον Dua Lipa, στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Τo φιλμ ακολουθεί την «Έλι Κόνγουεϊ μία μοναχική συγγραφέα κατασκοπικών μυθιστορημάτων, της οποίας η ιδέα της ευτυχίας είναι μια νύχτα στο σπίτι με τον υπολογιστή της και τη γάτα της», όπως αναφέρεται στην περιγραφή της ταινίας.

«Όταν όμως η πλοκή των μυθιστορηματικών βιβλίων της Έλι -που έχουν ως επίκεντρο τον μυστικό πράκτορα Argylle και την αποστολή του να διαλευκάνει ένα παγκόσμιο κατασκοπευτικό συνδικάτο- αρχίζει να αντικατοπτρίζει τις μυστικές ενέργειες μιας πραγματικής κατασκοπευτικής οργάνωσης, τα ήσυχα βράδια στο σπίτι γίνονται παρελθόν».

Argylle — Official Trailer | Apple TV+

Το λαμπερό καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Μπράις Ντάλας Χάουαρντ (Bryce Dallas Howard), Μπράιαν Κράνστον (Bryan Cranston), Σάμιουελ Τζάκσον (Samuel L.Jackson) Κάθριν Ο’Χάρα (Catherine O’Hara) καθώς και ο γάτος της Κλόντια Σίφερ, Τσιπ.

«Είναι ο γάτος της γυναίκας μου και της κόρης μου» δήλωσε ο σκηνοθέτης στο Εmpire. «Τον έκλεψα τη δεύτερη μέρα των γυρισμάτων και είπα: «θα τον δανειστώ για τους επόμενους τρεις μήνες»… και στο τέλος τον ερωτεύτηκα».

Ο Μάθιου Βον, είναι επίσης παραγωγός στην ταινία, μαζί με τους Άνταμ Μπόλινγκ (Adam Bohling), Ντέιβιντ Ριντ (David Reid) και τον σεναριογράφο Τζέισον Φουκς (Jason Fuchs).

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Φεβρουαρίου 2024 πριν την προβολή της στο Apple TV+.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version