Δευτέρα, 2 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Brad Pitt και Ines de Ramon μαζί στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας

Brad Pitt και Ines de Ramon μαζί στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας
Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Εκεί όπου πριν από μερικές μέρες αποθεώθηκε, με 8λεπτο standing ovation, η πρώην σύζυγός του, Αντζελίνα Τζολί, στο Φεστιβάλ της Βενετίας δηλαδή, επέλεξε ο Μπραντ Πιτ να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την (εδώ και καιρό) σύντροφό του, Ines de Ramon. 

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και σχεδόν έναν χρόνο αλλά ποτέ μέχρι το βράδυ της Κυριακής (01.09.2024) ο Μπραντ Πιτ και η Ines de Ramon δεν είχαν εμφανιστεί επισήμως μαζί. Το έκαναν στο Φεστιβάλ της Βενετίας, όπου η ταινία Wolfs προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού. 

Το ότι έγινε εκεί όπου πριν από μερικές μέρες πέρασε η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ, μπορεί να σημαίνει πολλά. Μπορεί και τίποτα. Αλλά όπως και να το κάνει κανείς, ένας συνειρμός γίνεται… 

Στο κόκκινο χαλί της Βενετίας, ο Brad Pitt εμφανίστηκε με μαύρο κοστούμι και η σύντροφός του με ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα. 

REUTERS/Yara Nardi

Le Segretain/Getty Images

Οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και πόζαραν μαζί με τον κολλητό του ηθοποιού, τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τη σύζυγό του, Αμάλ, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή τουαλέτα της αλλά και την αλλαγή στα μαλλιά της. 

Πριν από μερικές μέρες, στο Φεστιβάλ της Βενετίας έγινε η πρεμιέρα της ταινίας “Maria”, όπου η Αντζελίνα Τζολί ενσαρκώνει τη θρυλική Μαρία Κάλλας. Η ερμηνεία της αποθεώθηκε και το κοινό τη χειροκροτούσε επί 8 λεπτά. Ορισμένοι, μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει να… μιλούν για το Όσκαρ που έρχεται!

Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ για το Wofls

Η κωμωδία δράσης του Τζον Γουάτς είναι η ευκαιρία του Μπραντ Πιτ και του Τζορτζ Κλούνεϊ να ξανασυναντηθούν κινηματογραφικά. Η ταινία σύντομα θα κυκλοφορήσει σε streaming από την Apple TV.

Οι δύο Χολιγουντιανοί σταρ, που έχουν αποδείξει τη χημεία τους μπροστά από τον κινηματογραφικό φακό, υποδύονται δύο «μοναχικούς λύκους», επαγγελματίες fixers οι οποίοι προσλαμβάνονται για να καλύψουν εγκλήματα υψηλού προφίλ. Ωστόσο έρχεται η στιγμή που αναγκάζονται να συνεργαστούν με κωμικοτραγικά αποτελέσματα.

«Θέλαμε να κάνουμε ένα πρότζεκτ μαζί που θα είχε νόημα. Και για μένα νόημα σε αυτή την ηλικία έχει να δουλεύω με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για μένα και απολαμβάνω να περνάω χρόνο μαζί τους» ανέφερε νωρίτερα στη συνέντευξη τύπου ο Μπραντ Πιτ για τη συνεργασία του με τον Κλούνεϊ, με τον οποίον συναντιούνται ξανά στη μεγάλη οθόνη, μετά από 16 χρόνια και την ταινία των αδερφών Κοέν «Burn After Reading».

Ο Κλούνεϊ με τη σειρά του δήλωσε: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε ακόμα την καριέρα μας. Είμαι 63 ετών και ακόμα κάνω αυτό που αγαπώ».

Οι δύο ηθοποιοί που συμμετέχουν στο «Wolfs» και ως παραγωγοί δήλωσαν ότι είναι κρίμα που θα έχει περιορισμένη κινηματογραφική διανομή και θα βγει σχεδόν απευθείας σε streaming. «Φυσικά και θα θέλαμε να ήταν σε περισσότερες αίθουσες. Γι’ αυτό και δώσαμε μέρος από τους μισθούς μας για να το πετύχουμε αυτό» είπε ο Κλούνεϊ. Ο Μπραντ Πιτ πρόσθεσε πως «η αίθουσα είναι το ρομαντικό κομμάτι του κινηματογράφου. Όμως το streaming δίνει περισσότερες ευκαιρίες στους ηθοποιούς, όπως επίσης φτάνει και σε μεγαλύτερο κοινό. Υπάρχουν υπέρ και κατά και στις δύο πλευρές. Ακόμα είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, αλλά θα βρούμε τη σωστή ισορροπία».

«Η βιομηχανία μας έχει ανάγκη το streaming» σημείωσε ο Κλούνεϊ τονίζοντας ότι «πλατφόρμες όπως η Apple και η Amazon είναι σημαντικές για το μέλλον του κινηματογράφου γιατί ανοίγουν καινούριους δρόμους στους ηθοποιούς».

Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ είπε: «Ο άνθρωπος που πρέπει όλοι να χειροκροτήσουμε, είναι ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν γιατί έκανε την πιο αλτρουιστική πράξη που έχει γίνει στην ιστορία της Αμερικής από την εποχή του Τζορτζ Ουάσινγκτον (σ.σ. του πρώτου προέδρου των ΗΠΑ). Είναι πολύ δύσκολο να αφήσει κανείς την εξουσία και όταν κάποιος το κάνει, του αξίζουν όλα τα εύσημα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις