Πέμπτη, 22 Αυγ.
31oC Αθήνα

Can Yaman: Η κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις στη Μύκονο – «Τι μ@@@ας είναι αυτός;»

Can Yaman: Η κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις στη Μύκονο – «Τι μ@@@ας είναι αυτός;»

Στη Μύκονο κάνει διακοπές το μοντέλο και πρωταγωνιστής Can Yaman, ο οποίος προκάλεσε αντιδράσεις την ώρα που έβγαινε από μπαρ του νησιού με μία απρόσμενη κίνηση.

Το μοντέλο καθώς έβγαινε από γνωστό μαγαζί της Μυκόνου, κρατούσε στο χέρι ένα αναμμένο τσιγάρο και περπατούσε στα σοκάκια. Εκείνη την ώρα στο ίδιο σημείο βρίσκονταν 2 κοπέλες οι οποίες κρατούσαν ένα μπαλόνι μαζί τους, το οποίο ο Can Yaman, χωρίς κανένα δισταγμό το «έσκασε» ακουμπώντας το τσιγάρο του σε αυτό.

Τα δύο κορίτσια στην αρχή έμειναν έκπληκτα με την κίνηση του μοντέλου, καθώς σε καμία περίπτωση δε μπορεί κάποιος να τη χαρακτηρίσει ευγενική.

Σε βίντεο που εξασφάλισε το Mykonos TV φαίνεται ο Can Yaman την ώρα που ενοχλεί με την πράξη του και λαμβάνει την κλασική ελληνική φράση «εκνευρισμού»: «Τι μ@@@κας είναι αυτός ρε φίλε;», ακούγεται να αναρωτιέται η μία από τις 2 κοπέλες.

Ο Can Yaman κατάγεται από την Τουρκία και είναι 35 ετών. Είναι μοντέλο, ενώ τη σεζόν 2018-2019 πρωταγωνίστησε στη σειρά Φτερωτός Θεός στον ρόλο του «Τzαν» μαζί με την Ντεμέτ Οζντεμίρ. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στις 8 Ιουλίου 2019.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις