Site icon NewsIT

Celine Dion: Η ανάρτησή της μετά την εμφάνιση στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων – «Ήταν τιμή μου»

27.07.2024 | 11:04
Celine Dion: Η ανάρτησή της μετά την εμφάνιση στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων – «Ήταν τιμή μου»

Κατέπληξε τους πάντες η Celine Dion την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, καθώς ήταν η πρώτη εμφάνιση για την διάσημη τραγουδίστρια μετά την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει. 

Η Σελίν Ντίον λίγο μετά την εμφάνισή της στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων έκανε μια ανάρτηση στα social media. «Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα απόψε στην Tελετή Eναρξης του Παρισιού 2024, και είμαι τόσο χαρούμενη που επέστρεψα σε μια από τις πολύ αγαπημένες μου πόλεις!» ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Πάνω από όλα, είμαι τόσο χαρούμενη  που τιμώ αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες τους για θυσίες και αποφασιστικότητα, πόνο και επιμονή. Όλοι σας ήσασταν τόσο συγκεντρωμένοι στο όνειρό σας, και είτε κερδίσετε  είτε όχι ένα μετάλλιο, ελπίζω ότι το να είστε εδώ να σημαίνει ότι το όνειρό σας έγινε πραγματικότητα. Πρέπει να είστε όλοι τόσο περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά έχετε εργαστεί για να είστε ο καλύτεροι από τους καλύτερους. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας! – Σελίν» έγραψε στα social media.

Ακολούθησε και ένα δεύτερο ποστ της Σελίν Ντιόν, η οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές, ενώ την ανάρτησή της συνόδευε με φωτογραφίες από την εμβληματική εμφάνισή της πάνω στον πύργο του Άιφελ.

 

«Ας ξεκινήσουν οι αγώνες! Στέλνω αγάπη και τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες» έγραψε στη λεζάντα.

Η Σελίν Ντιόν στους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ, ντυμένη στα λευκά, ερμήνευσε  την «Ωδή στην αγάπη» της Εντίθ Πιάφ., κατασυγκινώντας τον πλανήτη.

 

Η Celine Dion δεν είχε τραγουδήσει από τον Δεκέμβριο του 2022, όταν διαγνώστηκε με το Stiff Person Syndrome (σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου), μία ανίατη νευρολογική ασθένεια.

Tags:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version