Τρίτη, 20 Αυγ.
33oC Αθήνα

Chiara Ferragni: Διακοπές στη Μύκονο και βουτιές σε ανοργάνωτη παραλία του νησιού

Chiara Ferragni: Διακοπές στη Μύκονο και βουτιές σε ανοργάνωτη παραλία του νησιού
ΦΩΤΟ NDP

Η Chiara Ferragni συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και η Μύκονος δεν λείπει ούτε φέτος από τις επιλογές της. Οι paparazzi στο νησί την εντόπισαν σε ερημική παραλία.

Chiara Ferragni και Μύκονος πηγαίνουν μαζί τα τελευταία καλοκαίρια. Η διάσημη Influencer που έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών, έχει αδυναμία στην Ελλάδα και φροντίζει να την επισκέπτεται, πολλές φορές μαζί με τα παιδιά της.

Φέτος η διάσημη Ιταλίδα Influencer ταξίδεψε σε Πάρο και Μύκονο μαζί με τα παιδιά της, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Fedez. Η Chiara Ferragni απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του πρακτορείο NDP να απολαμβάνει τις βουτιές της μακριά από τις χλιδάτες παραλίες του κοσμοπολίτικου νησιού της Μυκόνου, επιλέγοντας την ιδιωτικότητα μιας πιο ήσυχης παραλίας.

Η διάσημη Ιταλίδα φορώντας ένα μικροσκοπικό λευκό μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε το κορμί της, πέρασε στιγμές ξεγνοιασιάς δίπλα στο κύμα μαζί με τους φίλους και τα παιδιά της.

Η Chiara Ferragni έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στη λίστα του περιοδικού “Forbes” με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών, έχει λάβει την πρώτη θέση στη λίστα του ίδιου περιοδικού με τις “Κορυφαίες Influencers Μόδας” ενώ το το blog The Blonde Salad και η κολεξιόν της Chiara Ferragni Collection, έγιναν αντικείμενα μελέτης στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως Intimissimi, Swarowski, Pantene, Guess και πλέον συνεργάζεται με την Lancome Paris, έχοντας τη συλλογή μακιγιάζ “Lancome X Chiara Ferragni”. Το φθινόπωρο του 2019, κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις