Site icon NewsIT

Elizabeth Hurley: Στη Μύκονο κάνει διακοπές ο 22χρονος γιος της, Damian

08.08.2024 | 16:31
Elizabeth Hurley: Στη Μύκονο κάνει διακοπές ο 22χρονος γιος της, Damian

O γιος της Elizabeth Hurley, Damian επέλεξε ξανά την Μύκονο για να περάσει τις διακοπές του, αφού πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς.

Ο 22χρονος γιος της Elizabeth Hurley δεν περνάει ποτέ απαρατήρητος και η παρουσία του στο νησί των Ανέμων είναι σίγουρα αισθητή. Ο Damian Hurley «πιάστηκε» να κάνει βόλτα στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου από την κάμερα του Mykonos Live TV.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός εντοπίστηκε να περπατάει τα κοσμικά Ματογιάννια μαζί με φίλους του. Εξοικειωμένος με τα φλας και τις κάμερες από μικρή ηλικία και με μία απίστευτη ομοιότητα με την πασίγνωστη μητέρα του ήταν βέβαιο ότι θα ακολουθήσει τα χνάρια της, καθώς ασχολείται με την υποκριτική και το μόντελινγκ.

Διατηρεί ιδιαίτερα καλή σχέση με την μαμά του, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που συνοδεύει την Βρετανίδα σταρ στις δημόσιες εμφανίσεις της. Μάλιστα οι δυο τους είχαν επισκεφθεί την Μύκονο για διακοπές το 2018.

Ο Damian είχε προκαλέσει παλαιότερα αίσθηση λόγω της συμμετοχής του σε διαφημιστικό κλιπ.

Ο λόγος είναι ότι ο 17χρονος -τότε- ήταν σαν να υποδύεται την μητέρα του και πόζαρε ως ανδρόγυνο μοντέλο. Στους λογαριασμούς τους στο Instagram ήταν άπειρα τα σχόλια που έκαναν λόγο για κλώνο, για δίδυμους ή ακόμη και για… μετενσάρκωση!

Η Elizabeth Hurley απέκτησε τον Damian με τον πολυεκατομμυριούχο Steve Bing, ο οποίος αυτοκτόνησε από τον 27ο όροφο κτιρίου όπου διέμενε μετά από κατάθλιψη λόγω έλλειψης κοινωνικών επαφών κατά την διάρκεια του lockdown εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο επιχειρηματίας τότε ήταν 55 ετών, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Αμερική καθώς είχε κληρονομήσει 600 εκατομμύρια δολάρια από τον παππού του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version