Site icon NewsIT

Emily in Paris: Η Λίλι Κόλινς δημοσίευσε εικόνες από τα backstage της σειράς του Netflix

15.09.2024 | 19:41
Emily in Paris: Η Λίλι Κόλινς δημοσίευσε εικόνες από τα backstage της σειράς του Netflix

Lily Collins poses during a photocall for the launch of the Season 4 of Netflix Series "Emily in Paris", at the Samaritaine department store in Paris, France, September 12, 2024. REUTERS/Sarah Meyssonnier

Το «Emily in Paris» που προβάλλεται στο Netflix σημειώνει τεράστια επιτυχία. Η Λίλι Κόλινς ανέβασε στο Instagram εικόνες από τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε για τη συμφωνία των συντελεστών του «Emily in Paris» με την Μπριζίτ Μακρόν, η Λίλι Κόλινς επανήλθε και μοιράστηκε με το κοινό της σειράς που προβάλλεται στο Netflix μερικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του 4ου κύκλου.

Η σειρά σημειώνει μεγάλη επιτυχία, με το δεύτερο μέρος του τέταρτου κύκλου να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα πριν λίγα 24ωρα.

Με αφορμή αυτό, η πρωταγωνίστρια της σειράς έδωσε στους τηλεθεατές μια γεύση από το τι συμβαίνει στα backstage των γυρισμάτων.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες με τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Λίλι Κόλινς έγραψε: «Επειδή είναι Σεπτέμβριος, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μπεις από τώρα στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Μερικά διαμάντια πίσω από τις σκηνές, από το επεισόδιο των διακοπών μας στην τέταρτη σεζόν του Emily in Paris».

Ανάμεσα σε εκείνους που θα εμφανιστούν στον νέο κύκλο του «Emily in Paris» είναι και η Μπριζίτ Μακρόν που αποδέχτηκε την πρόταση. Η Μακρόν θα φορέσει τα δικά της ρούχα, αποκάλυψε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου του 2024 το περιοδικό Elle, «χωρίς να της δοθούν ιδιαίτερες οδηγίες» από τη σειρά που είναι γνωστή για τη μόδα της.

Ο δημιουργός του προγράμματος, Ντάρεν Σταρ, δήλωσε στο Elle ότι η Μπριζίτ Μακρόν «έχει μεγάλο ταλέντο». Η εμφάνιση της 71χρονης πρώην δασκάλας, σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς, Λίλι Κόλινς, ετοιμαζόταν από το 2022.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version