Site icon NewsIT

«Famagusta»: Ξεσπά ο Κούλλης Νικολάου για τις αντιδράσεις στην Τουρκία – «Είναι προϊόν μυθοπλασίας, το ξέρει ο θεατής»

02.09.2024 | 22:10
«Famagusta»: Ξεσπά ο Κούλλης Νικολάου για τις αντιδράσεις στην Τουρκία – «Είναι προϊόν μυθοπλασίας, το ξέρει ο θεατής»

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Κούλλης Νικολάου με αφορμή τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκύψει από την τουρκική πλευρά, για την σειρά του Mega «Famagusta».

Ο Κούλλης Νικολάου μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (02.09.2024) στην εκπομπή Summer’s Cool του ΣΚΑΪ για την επερχόμενη προσθήκη της σειράς «Famagusta» στο Netflix.  

Ειδικότερα, ανάμεσα σε άλλα, ο Κούλλης Νικολάου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι προϊόν μυθοπλασίας και το ξέρει ο θεατής. Όποιος αμφισβητεί τα γεγονότα, το λέω σαν Κούλλης Νικολάου μπορώ να φιλοξενήσω και τον υπουργό Πολιτισμού να έρθει στην Κύπρο και να μιλήσει με τους ανθρώπους που έχουν βιώσει τα γεγονότα».

Παράλληλα, ερωτηθείς για τον γάμο του αγαπημένου του φίλου και συνεργάτη, Αντρέα Γεωργίου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Σιμώνη Χριστοδούλου, δήλωσε τα εξής. «Κυριαρχούσε η χαρά, η συγκίνηση, η αγάπη. Είναι ένας γάμος που για μένα προσωπικά ήταν σαν να πάντρευα τον μικρό μου αδερφό, τον γιο μου».

«Δεν έχει τελειώσει ακόμα ο γάμος, υπάρχει και το after, θα αντέξουμε είπε» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Κούλλης Νικολάου στο καλοκαιρινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version