Site icon NewsIT

Fantastic Four: Η ανάρτηση του Πέδρο Πασκάλ από τα παρασκήνια της νέας ταινίας της Marvel

26.07.2024 | 13:02
Fantastic Four: Η ανάρτηση του Πέδρο Πασκάλ από τα παρασκήνια της νέας ταινίας της Marvel

Μία νέα παραγωγή της Marvel είναι «στα σκαριά» και ο Πέδρο Πασκάλ ως ένας εκ των 4 πρωταγωνιστών, ανέβασε μία φωτογραφία στα social media από τα παρασκήνια της ταινίας «Fantastic Four».

Ο ηθοποιός Πέδρο Πασκάλ έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το πρωταγωνιστικό καστ της ταινίας «The Fantastic Four» της Marvel. Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο πρωταγωνιστής του «The Last of Us» κοινοποίησε στιγμιότυπα με τους συμπρωταγωνιστές του και τα συνόδευσε γράφοντας στη λεζάντα την φράση: «Η πρώτη μας αποστολή».

Στη φωτογραφία διακρίνονται ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος θα υποδυθεί τον Reed Richards/ Mister Fantastic, η Vanessa Kirby στον ρόλο της Sue Storm/Invisible Woman, ο Ebon Moss-Bachrach στον ρόλο του Ben Grimm/ The Thing και ο Joseph Quinn ως Johnny Storm/ Human Torch.

Στο καστ της ταινίας περιλαμβάνονται επίσης η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και Emmy, Julia Garne, και ο Paul Walter Hauser.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Matt Shakman σε σενάριο των Josh Friedman, Jeff Kaplan και Ian Springer.

Ο επικεφαλής των Marvel Studios, Kevin Feige αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι η ταινία θα διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν τη δεκαετία του ΄60.

«Ο σκηνοθέτης μας, Ματ Σάκμαν έχει ήδη μετακομίσει στο Λονδίνο και ξεκινάμε τα γυρίσματα στα τέλη Ιουλίου. Πλάκα έχει, ξεκινάμε τα γυρίσματα τη Δευτέρα μετά το Comic-Con», δήλωσε στο Official Marvel Podcast και συμπλήρωσε.

«Είμαι ενθουσιασμένος γιατί αυτοί οι χαρακτήρες είναι βασικοί, είναι θρυλικοί πυλώνες του σύμπαντος της Marvel, με τους οποίους δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να ασχοληθούμε ή να εξερευνήσουμε… με τον τρόπο που κάνουμε αυτή την ταινία. Επομένως, είμαι πολύ χαρούμενος».

Μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός του κόμικ των «Fantastic Four» είχε ανεβάσει ένα σκίτσο στο οποίο φαίνονται οι πρωταγωνιστές φορώντας τις χαρακτηριστικές γαλάζιες στολές των ηρώων.

Σύμφωνα με το Deadline, η αγαπημένη οικογένεια της Marvel, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουλίου του 2025.

Tags:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version