Lifestyle

Guns ‘N Roses: Στη σκηνή μισή ώρα αργότερα λόγω καύσωνα

Εντυπωσιακά πλάνα από το ΟΑΚΑ, που ετοιμάζεται να υποδεχτεί αύριο (22.07.2023) τους Guns ‘N Roses! Έκτακτα μέτρα λόγω του καύσωνα.

Εν μέσω καύσωνα, οι Guns ‘N Roses ετοιμάζονται να εμφανιστούν στο ΟΑΚΑ για να μαγέψουν ξανά το ελληνικό κοινό.

Ένα από τα πιο διάσημα συγκροτήματα ροκ μουσικής στον κόσμο, ετοιμάζεται να “βάλει φωτιά” στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών.

Το… ραντεβού έχει κλειστεί για αύριο Σάββατο 22 Ιουλίου.

Οι εκρηκτικοί Guns ‘N Roses αναμένεται να αποθεωθούν από χιλιάδες fans τους και οι διοργανωτές λόγω του σφοδρού κύματος καύσωνα που πλήττει την Ελλάδα παίρνουν έκτακτα μέτρα.

Έτσι, το συγκρότημα αντί για τις 20.00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα ανέβει στη σκηνή στις 20.30, όταν αρχίσει να πέφτει ο ήλιος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αμέτρητα hate comments για την πρόταση γάμου του Απόστολου Λύτρα στη Δώρα Παπαδοπούλου - «Αλήθεια τώρα;»
Οι χρήστες των social κατακεραυνώνουν τον Απόστολο Λύτρα που βρήκε τόσο σύντομα σύντροφο, και την Δώρα Παπαδοπούλου για το ότι θα παντρευτεί έναν άνθρωπο που έχει κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία
Η Δώρα Παπαδοπούλου με τον Απόστολο Λύτρα / Φωτογραφία Instagram