Δευτέρα, 29 Ιουλ.
31oC Αθήνα

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι έγκυος: Οι φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι έγκυος: Οι φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου περνά την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι το οποίο είναι αγόρι.

Με μία ανάρτηση στο Instagram, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε στους followers της πως βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, με το όνομα του πατέρα να παραμένει ακόμα άγνωστο σε όλους μας.

Στις φωτογραφίες που ανέβαζε, ποζάρει με μαγιό στα Κουφονήσια δείχνοντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της η οποία μαρτυρά πως βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Στη συνέχεια μοιράστηκε και άλλη μία φωτογραφία με το υπερηχογράφημα του μωρού που θα φέρει στη ζωή.

Στην ανάρτηση της φωτογραφίας μίλησε για την οικογένειά της που μεγαλώνει και ευχαρίστησε τον άνδρα της για όλα αυτά που της έχει προσφέρει.

«Σβήνω και γράφω μα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και τι να πρωτοπώ. Με λόγια, απλά λοιπόν, η οικογένεια μας μεγαλώνει και εκείνο που συμπεραίνω για άλλη μια φορά στα χρόνια που ζω είναι πως ό,τι είναι να συμβεί στην ζωή μας συμβαίνει όμορφα και αβίαστα…

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον πιο γλυκό άνδρα όλου του κόσμου… στον άνδρα μου. Η μαμά, ο καλός μπαμπάς και η σταλίτσα, σε περιμένουν καρτερικά γιε μας με το καλό να έρθεις στις ζωές μας», έγραψε στη λεζάντα της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @papadopoulou_evridiki

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τους τελευταίους μήνες απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, με σκοπό να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή.

Σε δηλώσεις που είχε κάνει τον Δεκέμβριο για τον σύντροφό της αποκάλυψε:

«Δόξα τον Θεό Παναγία μου είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Φτου, φτου, φτου. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αν και ο γάμος δεν είναι αυτοσκοπός μου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις