Site icon NewsIT

H Κιάρα Φεράνι ζητά 20.000 ευρώ τον μήνα από τον Fedez

13.09.2024 | 12:36
H Κιάρα Φεράνι ζητά 20.000 ευρώ τον μήνα από τον Fedez

Μόνο πολιτισμένος δεν φαίνεται να είναι ο χωρισμός της Κιάρα Φεράνι και του Fedez με το πρώην ζευγάρι να έχει ακόμα πολλά θέματα να λύσει.

Η επιμέλεια των παιδιών είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάει στην Ιταλίδα influencer και fahsion blogger Κιάρα Φεράνι που δεν έχει αφήσει και πολλά περιθώρια στον Fedez.

Δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι στόχος της Φεράνι είναι να του ζητήσει ένα υπέρογκο ποσό το μήνα.

Σύμφωνα με όσα είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας ο Fedez  θα κάλυπτε τα δίδακτρα του ιδιωτικού σχολείου των παιδιών, καθώς και τα ιατρικά τους έξοδα. Πλέον τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν…. «Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο γραφείο δικηγόρου. Ο Fedez ήταν παρών με τη βοηθό του και τον δικηγόρο του, ενώ η Φεράνι συνοδευόταν από τη μητέρα της. Οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν εξαιρετικά ψυχρές, τόσο που ο Fedez δεν χαιρέτησε καν την πρώην πεθερά του».

Σύμφωνα με όσα γράφονται η Φεράνι ζήτησε από τον πρώην άντρα της 20.000 ευρώ τον μήνα με τους δικηγόρους του ράπερ να μην το κάνουν δεκτό. «Μόλις κάθισε, η Κιάρα Φεράνι εξήγησε ότι ήθελε 20.000 ευρώ τον μήνα, αλλά οι δικηγόροι του Φεντερίκο αμφισβήτησαν αμέσως το ποσό, επαναλαμβάνοντας πως έχει ήδη πληρώσει τα ιατρικά έξοδα και τα δίδακτρα των παιδιών τους και πως η Φεράνι είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα, η οποία έχει χτίσει την καριέρα της πάνω στην έννοια της γυναικείας χειραφέτησης».

Από την πλευρά τους οι δικηγόροι του Fedez φέρεται να έχουν ρίξει στο τραπέζι ένα ποσό 5 με 6 χιλιάδες ευρώ, αλλά προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάτι που να υποδηλώνει ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version