Site icon NewsIT

H Σαμάνθα Φοξ απείλησε αστυνομικό πως θα του σπάσει τα δόντια – Στο εδώλιο για την επίθεση στη σύζυγό της

02.09.2024 | 18:34
H Σαμάνθα Φοξ απείλησε αστυνομικό πως θα του σπάσει τα δόντια – Στο εδώλιο για την επίθεση στη σύζυγό της

Η γενιά των 40 something την είχε αφίσα στα δωμάτια της… Η Σαμάνθα Φοξ, η Αγγλίδα τραγουδίστρια με τα επικά hit («Touch me»), βρέθηκε εκ νέου στην επικαιρότητα αλλά για τον λάθος λόγο, για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου της.

Η ποπ αοιδός παλαιότερων δεκαετιών, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Σαμάνθα Φοξ, προκάλεσε ένα μάλλον σοβαρό επεισόδιο πριν  ενάμιση περίπου χρόνο με τον ξυλοδαρμό της συζύγου της, καθώς «ανάγκασε» μια πτήση της British Airways προς το Μόναχο να καθηλωθεί στο Χίθροου στο Λονδίνο.

Τι είχε συμβεί; Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, η Φοξ επιτέθηκε στην σύζυγό της Λίντα Όλσεν κατά τη διάρκεια πτήσης από το Χίθροου προς το Μόναχο στις 3 Δεκεμβρίου 2023. Ήταν μάλιστα τέτοια η ένταση του περιαστατικού, που εμπόδισε την απογείωση της πτήσης.

Η 58χρονη σταρ συνελήφθη και σήμερα (02.09.2024) θα δικαζόταν για ενδοοικογενειακή βία.

Ωστόσο, όπως γράφει το Skynews, οι κατηγορίες αποσύρθηκαν τελευταία στιγμή καθώς «οι αλλαγές στα αποδεικτικά στοιχεία σήμαιναν ότι δεν υπήρχε πλέον ρεαλιστική προοπτική καταδίκης».

Ενώ η Φοξ αρνήθηκε την επίθεση, παραδέχτηκε την ενοχή της για μέθη και για απειλητική συμπεριφορά, και παρενόχληση αστυνομικού κατά τη διάρκεια της δικαστικής ακρόασης τον περασμένο Απρίλιο.

Στα πλάνα που προβλήθηκαν στο δικαστήριο, είπε σε έναν αστυνομικό να «τσακιστεί» και απείλησε ότι «θα βγει στην τηλεόραση και θα τα πω όλα για σένα».

Η Fox είπε επίσης στον αστυνομικό «ξέρω πού μένεις, πού μένουν τα παιδιά σου, φέρε μου έναν δικηγόρο» ενώ απείλησε να του σπάσει τα δόντια.

Μιλώντας στο δικαστήριο σήμερα, ο συγκεκριμένος αστυνομικός είπε ότι το επίπεδο κακοποίησης που υπέστη, για διάστημα που ξεπερνούσε κατά πολύ τις δύο ώρες, «ήταν σίγουρα το πιο μακρύ και αηδιαστικό που έχω υποστεί».

Η πτήση -στην οποία επέβαιναν 162 ενήλικες και τέσσερα παιδιά- καθυστέρησε κατά 12 ώρες μέχρι τις 7.30 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Η British Airways δήλωσε ότι έχασε 1.718 λίρες Αγγλίας ως αποτέλεσμα του χάους, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Samantha Fox - Touch Me (I Want Your Body)

Πριν την καριέρα της στο τραγούδι, η Fox ξεκίνησε ως μοντέλο στην εφημερίδα The Sun πριν από 40 χρόνια.Έχει ποζάρει γυμνή για το περιοδικό Playboy και μάλιστα είχε ασφαλίσει το στήθος της για 1 εκατομμύριο λίρες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version