Site icon NewsIT

H Τζορτζίνα Ροντρίγκες ποζάρει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην παραλία

11.04.2024 | 19:26
H Τζορτζίνα Ροντρίγκες ποζάρει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην παραλία

epa10842647 Spanish Influencer Georgina Rodriguez arrives for the screening of 'Enea' during the 80th annual Venice International Film Festival, in Venice, Italy, 05 September 2023. The movie is presented in the official competition 'Venezia 80' at the festival running from 30 August to 09 September 2023. EPA/ETTORE FERRARI

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες ανέβασε στο instagram μία σειρά από φωτογραφίες από το Άμπου Ντάμπι, όπου βρίσκεται μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες και ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγαν στην παραλία και η “καυτή” σύντροφος του Πορτογάλου σταρ του ποδοσφαίρου δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές.

Σε άλλες φωτογραφίες, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ποζάρει με το μαγιό της, ενώ κάνει ηλιοθεραπεία, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο, φωτογραφίζεται σε μία καφετέρια.

«Δύο ημέρες για δύο👩‍❤️‍👨», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Τζορτζίνα Ροντρίγκες, η οποία πέρασε λίγο χρόνο μαζί με τον σύντροφο της, μακριά από τα παιδιά τους και γενικότερα την καθημερινή ρουτίνα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version