Τρίτη, 17 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Helen Mazlou: «Δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή», λέει η TikToker που έγινε μοναχή

Helen Mazlou: «Δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή», λέει η TikToker που έγινε μοναχή
Φωτογραφία: Instagram/helenmazlou

Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση της 23χρονης TikToker Helen Mazlou να τα αλλάξει όλα στη ζωή της και να γίνει μοναχή.

Η πρώην TikToker Helen Mazlou αναφέρθηκε στην απόφασή της να γίνει μοναχή και σημειώνει ότι είναι κάτι που δεν θέλει να αλλάξει στη ζωή της.

«Δεν γνώριζα τον Χριστό όπως νόμιζα. Κατηχήθηκα μέσα από το YouTube, έμαθα από τον πνευματικό μου, τον γέροντα Δοσίθεο, πράγματα για τον Κύριο», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό σου σου» για να προσθέσει… «Η συνείδησή μου με τράβηξε με τον καιρό, με την εξομολόγηση και τη Θεία Κοινωνία. Η επικοινωνία με τον Χριστό και οι διακονίες είναι όμορφες και δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή. Ήταν συγκινητικό, ξεχωριστό, ήρθε ο νέος άνθρωπος και έφυγε ο παλιός. Είμαι ευτυχισμένη με τον δρόμο που ακολούθησα. Οι δικοί μου είναι κοντά μου σε αυτό. Γνώρισα τον Χριστό και τον αγάπησα, δεν άφησα τον κόσμο».

Δεν διστάζει να συμβουλεύσει τους συνομήλικους της να ακολουθήσουν τον δρόμο του θεού. «Στα νέα παιδιά θα έλεγα να μην ντραπούν ποτέ να ομολογήσουν την αγάπη και την πίστη τους στον Θεό, να είναι κοντά στην Εκκλησία. Υπάρχει άγνοια. Σκοπός του ανθρώπου είναι να αγιάσει. Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής».

Στην εκπομπή μίλησε και ο γέροντας Δοσίθεος, ο πνευματικός της πρώην TikToker: «Η αδερφή Υπομονή βρήκε κάτι πολύ ανώτερο, τον Χριστό. Όπου ο Χριστός, το κλίμα είναι χαρούμενο και ευλογημένο. Δεν εκφράζεται με λόγια. Η Υπομονή δεν θα άλλαζε με τίποτα αυτή τη ζωή, αυτό που προσμένει, να φτάσει στη βασιλεία των ουρανών. Αυτά που θεωρούσε σημαντικά, τώρα δεν τα θέλει».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις