Site icon NewsIT

Ines de Ramon: Ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Brad Pitt μετά την Angelina Jolie και την Jennifer Aniston

02.09.2024 | 11:01
Ines de Ramon: Ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Brad Pitt μετά την Angelina Jolie και την Jennifer Aniston

VENICE, ITALY - SEPTEMBER 01: Brad Pitt and Ines de Ramon attend the "Wolfs" red carpet during the 81st Venice International Film Festival on September 01, 2024 in Venice, Italy.. Photo by: Rocco Spaziani/picture-alliance/dpa/AP Images

Την πρώτη επίσημη εμφάνισή του έκανε ο Brad Pitt μαζί με τη σύντροφό του Inés de Ramón, αφού οι δυο τους εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας.

Ο Brad Pitt και η Inés de Ramón εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί σε συναυλία του Bono το 2022 στο Λος Άντζελες και έκτοτε οι φήμες για τη σχέση τους φούντωσαν. Ήταν εξάλλου η πρώτη γυναίκα που φωτογραφήθηκε στο πλευρό του, τρία χρόνια μετά το διαζύγιό του διάσημου ηθοποιού με την Αντζελίνα Τζολί. 

Ωστόσο, λίγα είναι γνωστά για την Inés de Ramón. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης και πλέον αντιπρόεδρο στην εταιρεία κοσμημάτων Anita Ko, με πολλούς διάσημους πελάτες, όπως η Kourtney Kardashian και η Hailey Bieber.

Η 34χρονη Ινές μιλάει τέσσερις γλώσσες και έχει παντρευτεί μια φορά. Είναι υπέρμαχος της ευεξίας και πιστοποιημένη σύμβουλος υγείας σε ειδικά προγράμματα διατροφής. 

Έγινε γνωστή όταν το 2019 παντρεύτηκε το μοντέλο και ηθοποιό Πολ Γουέσλι, γνωστός για τον ρόλο του στη σειρά The Vampire Diaries. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2019 και χώρισαν το Φεβρουάριου του 2022.

Τον Νοέμβριο η Ινές εμφανίστηκε μαζί με τον Μπραντ Πιτ σε συναυλία του Μπόνο. 

Όλα δείχνουν πως η ίδια αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς και κατά τον γάμο της με τον Πολ Γουέσλι έκανε ελάχιστες επίσημες εμφανίσεις με τον πρώην σύζυγό της.

REUTERS/Yara Nardi

Ελάχιστες είναι εξάλλου και οι εμφανίσεις στο πλευρό του Μπραντ Πιτ.

AP/ Vianney Le Caer

Αυτός ήταν και ο λόγος που η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας ενθουσίασε, καθώς επιβεβαιώνεται και επίσημα η σχέση της με τον 60χρονο ηθοποιό. 

H ίδια έλαμψε στο πλευρό του Μπραντ Πιτ, του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version