Site icon NewsIT

Inside Out 2: «Έσπασε τα κοντέρ» με έσοδα άνω του 1 δισ. στο διεθνές box office

26.08.2024 | 19:06
Inside Out 2: «Έσπασε τα κοντέρ» με έσοδα άνω του 1 δισ. στο διεθνές box office

Η υπέροχη ταινία κινουμένων σχεδίων «Inside Out 2», έγινε το μοναδικό animation που κατάφερε να ξεπεράσει το «φράγμα» του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στο box office των χωρών εκτός των ΗΠΑ.

Το σίκουελ της Disney και της Pixar, κατάφερε να κερδίσει επάξια μία θέση ανάμεσα στις 12 ταινίες στην ιστορία που το καταφέρνουν αυτό. Το «Inside Out 2», μπόρεσε να γίνει και η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που «έσπασε» με τέτοιο τρόπο τα κοντέρ.

Αν και 55 ταινίες στο σύνολο έχουν συγκεντρώσει παγκοσμίως 1 δισεκατομμύριο δολάρια, μόνο οι 12 κατάφεραν να «αγγίξουν» το σημείο αναφοράς, μόνο από τις αγορές των χωρών εκτός των ΗΠΑ. 11 από αυτές είναι live action ταινίες.

Η ταινία της Disney «The Lion King»,το 2019 κέρδισε το εκπληκτικό ποσό των 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις υπόλοιπες χώρες.

Το στούντιο ωστόσο είχε βάλει το remake στην κατηγορία live-action και όχι ως CGI ταινία οπότε το «Inside Out 2» είναι τεχνικά η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που μπαίνει στο πολυπόθητο κλαμπ.

Το σίκουελ που βασίζεται στα ανθρώπινα συναισθήματα, έχει ήδη συγκεντρώσει τις υψηλότερες εισπράξεις της χρονιάς με 1,649 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 646,3 εκατ. δολ. στις ΗΠΑ και 1,002 δισ. στις υπόλοιπες χώρες.

Από την 3η εβδομάδα που παιζόταν στους κινηματογράφους κατάφερε να ξεπεράσει και το «Frozen II», κατακτώντας την κορυφή ως η πιο επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών.

Η ιστορία της 13χρονης Ράιλι που από την παιδική ηλικία «μεταπηδά» στην εφηβεία, έγινε ανάρπαστη. Οι αναταραχές στο Κέντρο Ελέγχου του εγκεφάλου της, αποτυπώθηκαν με εξαιρετικό τρόπο.

Τα κεντρικά συναισθήματά της, Χαρά, Φόβος, Αηδία, Θυμός, Λύπη φαίνονται να ξυπνούν μέσα στο βράδυ αφού ένα συνεργείο καταδάφισης διαλύει πλήρως το κέντρο ελέγχου.

Θέσεις στον εγκέφαλό της έρχονται να πάρουν νέα συναισθήματα.

Το Άγχος, η Ζήλια, η Ανία και η Νοσταλγία, προσπαθούν να κυριαρχήσουν στο μυαλό της Ράιλι και κάθε συναίσθημα προσπαθεί να διαχειριστεί την κάθε αλλαγή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version