Σάββατο, 6 Ιουλ.
28oC Αθήνα

J2US: Γιάννης Σεβδικαλής και Σοφία Κουρτίδου οι μεγάλοι νικητές

J2US: Γιάννης Σεβδικαλής και Σοφία Κουρτίδου οι μεγάλοι νικητές

Γιάννης Σεβδικαλής και Σοφία Κουρτίδου είναι το χρυσό ζευγάρι του μουσικού σόου, J2US όπως αποκαλύφθηκε μετά από μια μαγική και εντυπωσιακή βραδιά το βράδυ της Παρασκευής (5.7.2024). 

Αρχικά στη σκηνή του J2US ανέβηκαν για να διαγωνιστούν, τέσσερα ζευγάρια τα οποία και διεκδικούσαν τη νίκη στον μεγάλο τελικό του μουσικού σόου του Alpha. Ο λόγος για τον Σωτήρη με τον Φειδία, τον Γιάννη Σεβδικαλή με την Σοφία Κουρτίδου, τον Γιώργο Αμούτζα με την Τάνια Μπρεάζου και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή.

Όλοι είχαν στη διάθεση τους από τρεις εμφανίσεις προκειμένου να κερδίσουν τόσο τα θερμότερα σχόλια από την κριτική επιτροπή όσο και τις περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε, όπως πάντα, στο J2US έχουν οι τηλεθεατές τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Έτσι, στο κλείσιμο της μακροσκελούς αυτής βραδιάς, θα μαθαίναμε όλοι ποιος ερασιτέχνης τραγουδιστής μαζί με τον επαγγελματία παρτενέρ του θα έπαιρναν τον τίτλο στο φετινό κύκλο του J2US.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως στο τελευταίο αυτό live επεισόδιο για το μουσικό πρόγραμμα του Alpha οι κριτές πρόσφεραν σε όλα τα ζευγάρια την υψηλότερη τους βαθμολογία ενώ στη θέση του Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος και απουσίαζε αρχικά για επαγγελματικούς λόγους, είδαμε την Μαρία Σολωμού.

 

«Έρωτας είναι, θαρρώ» κλήθηκαν να ερμηνεύσουν και τα τέσσερα ζευγάρια, εναλλάξ, στην τελευταία τους σκηνική εμφάνιση. Ρομαντισμός και συναίσθημα λοιπόν κατέκλυσε τους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τις ερμηνείες που μας πρόσφεραν ο Σωτήρης με τον Φειδία, ο Γιάννης Σεβδικαλής με την Σοφία Κουρτίδου, ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια Μπρεάζου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση και αυτής της εμφάνισης, λοιπόν, τα πράγματα ήταν καθαρά στα… χέρια των τηλεθεατών του J2US. Ποιο ζευγάρι θα έστελναν στην κορυφή αυτού του κύκλου με την θετική τους ψήφο;

 

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, έχοντας επιστρέψει και ο Σταμάτης Φασουλής στη γνώριμη του θέση στην κριτική επιτροπή μετά τα μεσάνυχτα, ο παρουσιαστής και παραγωγός Νίκος Κοκλώνης κάλεσε τους φιναλίστ του J2US στη σκηνή προκειμένου να τους ανακοινώσει τα αποτελέσματα.

«Νικητές του J2US για την έκτη συνεχόμενη χρονιά, το ζευγάρι που κερδίζει το φετινό J2US είναι… ο Γιάννης και η Σοφία» ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης για να επικρατήσει πανικός στο πλατό του μουσικού σόου του Alpha τη νύχτα της Παρασκευής με τους νικητές να μην μπορούν να κρύψουν την μεγάλη τους έκπληξη.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος! Αυτό το βραβείο το αξίζουν φυσικά όλα τα παιδιά αλλά για εμάς είναι πολύ συγκινητικό αυτό τη στιγμή. Διότι αυτό το βραβείο δεν είναι δικό μας, αυτό το βραβείο είναι δικό σας παιδιά! Είναι όλων των ανθρώπων που ζουν στο περιθώριο, είναι όλων των ανθρώπων που είναι μειονότητες, είναι όλων των ανθρώπων που έχουν όνειρα και στόχους και κάποιοι τους έχουν πείσει ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν» εξομολογήθηκε αμέσως, εμφανώς συγκινημένος, ο Γιάννης Σεβδικαλής πλάι στην εκλεκτή της καρδιάς του, Σοφία Κουρτίδου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις