Σάββατο, 10 Αυγ.
32oC Αθήνα

Katie Price: Τη συνέλαβαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου γιατί «ξέχασε» να εμφανιστεί σε δίκη – Ήταν στην Τουρκία για lifting

Katie Price: Τη συνέλαβαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου γιατί «ξέχασε» να εμφανιστεί σε δίκη – Ήταν στην Τουρκία για lifting
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Το πρώην μοντέλο Katie Price από τη Βρετανία έλαβε σήμερα (09.08.2024) την αυστηρή προειδοποίηση από δικαστή ότι πρέπει να παραστεί σε νέα ακρόαση στο δικαστήριο «χωρίς αν και αλλά», μετά τη σύλληψή της στο αεροδρόμιο Χίθροου.

Η Katie Price, το 46χρονο πρώην μοντέλο, συνελήφθη κατά την επιστροφή της στη Βρετανία το βράδυ της Πέμπτης (08.08.2024), επειδή δεν παρέστη σε προηγούμενη ακρόαση που αφορούσε τις πτωχεύσεις της.

Ο δικαστής Daniel Schaffer όρισε νέα ακρόαση για τις 27 Αυγούστου, λέγοντας στην Price: «Πρέπει να παρευρεθείτε σε αυτή την ημερομηνία, χωρίς αν και αλλά, χωρίς να πάτε στο εξωτερικό, χωρίς διακοπές».

Η Price είχε δηλώσει προηγουμένως ότι «δεν τρέχει μακριά από τις υποθέσεις», αλλά «έλειπε δουλεύοντας για ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με διορθωτικές επεμβάσεις» κατά τη διάρκεια της ακρόασης στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα.

Το πρώην μοντέλο έφτασε πεζή στο δικαστήριο το απόγευμα της Παρασκευής, φορώντας ένα μαύρο κάλυμμα στο κεφάλι και επιδέσμους.

Η Κέιτι Πράις είναι μητέρα πέντε παιδιών και σύμφωνα με τα βρετανικά μίντια, βρισκόταν στην Τουρκία για μία ακόμη αισθητική επέμβαση (lifting σύμφωνα με την daily mail). Κυκλοφόρησε μάλιστα και σχετικό φωτογραφικό υλικό με την ίδια να βρίσκεται σε πισίνα ξενοδοχείου με επιδέσμους στο πρόσωπό της. Τον περασμένο Απρίλιο, την είχαν ενημερώσει ότι θα μπορούσε να συλληφθεί αν συνεχίσει να χάνει τις ακροάσεις.

Το πρώην μοντέλο κήρυξε πτώχευση τον Νοέμβριο του 2019 και ξανά αυτόν τον Μάρτιο, λόγω μη καταβολής φόρου ύψους άνω των 750.000 λιρών.

Τον περασμένο Μάρτιο δεν παρέστη στην ακρόαση επειδή «ασχολείτο με σοβαρά πράγματα».

Η Πράις κέρδισε αναγνώριση στα τέλη της δεκαετίας του 1990 ως μοντέλο, κυρίως στη σελίδα 3 της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας The Sun, με το ψευδώνυμο Jordan.

Έχει εμφανιστεί σε ριάλιτι όπως το «I’m A Celebrity» αλλά και σε ντοκιμαντέρ του BBC. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις