Σάββατο, 20 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Λ. Γαβαλάς: Κατάθεση ψυχής μέσα από τη φυλακή!

Λ. Γαβαλάς: Κατάθεση ψυχής μέσα από τη φυλακή!

Η 18 σελίδες εξομολόγηση του μέσα από τη φυλακή…

Κατάθεση ψυχής μέσα από τη φυλακή κάνει ο Λάκης Γαβαλάς με το 18σέλιδο κείμενο που έστειλε προς δημοσίευση στο “Πρώτο Θέμα”. Ο γνωστός επιχειρηματίας μιλά μέσα από τον Κορυδαλλό για τη ζωή του, την άνοδο και την πτώση, αλλά και τις ώρες που περνά στο κελί του.

 

Ο πιο πολυσυζητημένος σύγχρονος επιχειρηματίας ξεκινά την αφήγησή του από τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς και την οικογένειά του, την καλλιτεχνική του φύση που διαπίστωσε από το Δημοτικό και τη συνεργασία με τον Βαγγέλη Σειληνό.

 

Μιλώντας για τις μέρες της δόξας του αποκαλύπτει: “Πούλαγα τα προϊόντα των ξένων στους ίδιους τους ξένους που τα παρήγαγαν, φέρνοντας τους σαν τουρίστες στην Ελλάδα. Οι ξένοι έτριβαν τα μάτια τους. Η Μύκονος έκανε πολλαπλάσιο τζίρο από την Ίμπιζα και το Κάπρι. Έβαλα όλη την τρέλα μου σε ευφάνταστες φωτογραφήσεις στην Ακρόπολη, στην Ολυμπία, στο Σούνιο, παντού. Έφερνα εκατοντάδες γκρουπ τουριστών στην Επίδαυρο και τους έστελνα πίσω στην πατρίδα τους με ρούχα και αξεσουάρ σχεδιασμένα στην ίδια τους τη χώρα. Στις αρχές του 2000 έφθασα στην κορύφωση…”

 

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε