Δευτέρα, 9 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Lady Gaga: Οι εικόνες που τροφοδότησαν σενάρια ότι επέλεξε το Λούβρο ως σκηνικό για μουσικό βίντεο

Lady Gaga: Οι εικόνες που τροφοδότησαν σενάρια ότι επέλεξε το Λούβρο ως σκηνικό για μουσικό βίντεο

Η Lady Gaga προωθεί τον ρόλο της ως Harley Quinn στην ταινία «Joker: Folie à Deux». Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν η τραγουδίστρια με κόκκινα μαλλιά βρίσκεται σε εξώστη του Μουσείου του Λούβρου στο Παρίσι.

Η Lady Gaga εθεάθη κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στο Λούβρο και οι θαυμαστές εικάζουν ότι μπορεί να γυρίζει μουσικό βίντεο για το επερχόμενο έβδομο άλμπουμ της. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αυτό το διάστημα προωθεί τον ρόλο της ως Harley Quinn στην ταινία «Joker: Folie à Deux».

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν η τραγουδίστρια με κόκκινα μαλλιά βρίσκεται σε εξώστη του Μουσείου του Λούβρου στο Παρίσι με θέα τη γιάλινη πυραμίδα. Την περασμένη εβδομάδα, κοινοποίησε φωτογραφία του προγράμματός της για τους επόμενους μήνες, η οποία περιελάμβανε συνεντεύξεις τύπου και εμφανίσεις σε κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας.

Οι θαυμαστές εντόπισαν επίσης ότι έγραψε: “XX Οκτωβρίου: LG7 πρώτο σινγκλ”. Αργότερα επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της στη Vogue ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2025.

Eλάχιστες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές για το νέο της, έβδομο άλμπουμ με την τραγουδίστρια εδώ και αρκετούς μήνες να κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες της στο στούντιο.

Φαίνεται πιθανό ότι στο πρότζεκτ της Lady Gaga συμμετέχει ο βραβευμένος με Grammy τραγουδοποιός-παραγωγός ποπ μουσικής Άντριου Βατ, ο οποίος όμως έχει συνεργαστεί και με ροκ καλλιτέχνες, με τους Rolling Stones πέρυσι στο “Hackney Diamonds” και με τους Έλτον Τζον και Όζι Όσμπορν.

Πηγή φωτό: Reuters

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις