Τετάρτη, 18 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Mickey 17: Το εντυπωσιακό τρέιλερ της νέας ταινίας επιστημονικής φαντασίας από την Warner Bros

Mickey 17: Το εντυπωσιακό τρέιλερ της νέας ταινίας επιστημονικής φαντασίας από την Warner Bros

Kυκλοφόρησε από την Warner Bros, το τρέιλερ για την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Mickey 17» του Μπονγκ Τζουν Χο (Bong Joon Ho), σηματοδοτώντας την πολυαναμενόμενη επιστροφή του μετά το οσκαρικό φιλμ «Parasite» το 2019.

Η νέα του ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του 2022 «Mickey7» του Έντουαρντ ‘Αστον (Edward Ashton), με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson). Υποδύεται έναν «αναλώσιμο» υπάλληλο ονόματι Mickey Barnes ο οποίος στέλνεται σε επικίνδυνες αποστολές για τον αποικισμό στον παγωμένο κόσμο του Nifheim.

«Κάθε φορά που η αποστολή γίνεται επικίνδυνη, το πλήρωμα στρέφεται στον Mickey, καθώς όταν πεθαίνει, «αναγεννιέται» ως κλώνος με τις περισσότερες από τις αναμνήσεις του να παραμένουν ζωντανές. Ενώ ο Mickey 7 θεωρείται νεκρός, επιστρέφει στη βάση της αποστολής όπου ανακαλύπτει ότι ένας νέος κλώνος, ο Mickey 8, έχει πάρει τη θέση του».

Το καστ συμπληρώνουν οι Στίβεν Γέουν (Steven Yeun), Τόνι Κολέτ (Toni Collette), Μάρκ Ράφαλο (Mark Ruffalo) και Ναόμι ‘Ακι (Naomi Ackie).

Ο Μπονγκ Τζουν Χο εκτός από την σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει και την παραγωγή μέσω της εταιρείας του Offscreen.

Μαζί του βρίσκονται επίσης οι Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Joon-Ho και Dooho Choi. Οι Brad Pitt, Jesse Ehrman, Peter Dodd και Marianne Jenkins υπηρετούν ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Σύμφωνα με το Variety, το «Mickey 17», αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 31 Ιανουαρίου του 2025.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις