Site icon NewsIT

Milli Vanilli: Η ιστορία της μεγαλύτερης απάτης στη μουσική βιομηχανία μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

16.07.2024 | 19:02
Milli Vanilli: Η ιστορία της μεγαλύτερης απάτης στη μουσική βιομηχανία μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Ένα από τα επιτυχημένα R&B ντουέτα με βραβείο Grammy, οι Milli Vanilli, υπήρξε η μεγαλύτερη απάτη στη μουσική βιομηχανία όταν αποδείχθηκε ότι οι τραγουδιστές ήταν «μαϊμού». 

Πλέον, οι Milli Vanilli επιστρέφουν ξανά, όχι για να επαναλάβουν την απάτη αλλά για να μάθουν και οι παλαιότερες γενιές, τους δυο τραγουδιστές που κατάφεραν να εξαπατήσουν το κοινό τους.

Το PEOPLE παρουσίασε αποκλειστικά το πρώτο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας «Girl You Know It’s True» η οποία σύμφωνα με δελτίο Τύπου, επικεντρώνεται στη «ραγδαία άνοδο και την απότομη πτώση ενός από τα πιο επιτυχημένα ντουέτα» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σιμόν Βερχόβεν.

Η ταινία έχει τον ίδιο τίτλο από τη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα των Fabrice Morvan και Rob Pilatus, που έχοντας κατακτήσει την παγκόσμια αναγνώριση ως Milli Vanilli, αποκαλύφθηκε ότι δεν τραγουδούσαν οι ίδιοι τις επιτυχίες τους.

Ο Tijan Njie και ο Elan Ben Ali υποδύονται τα δύο μέλη του διάσημου συγκροτήματος ενώ ο Matthias Schweighöfer ενσαρκώνει τον μουσικό παραγωγό Frank Farian, μαζί με τους Graham Rogers και Bella Dayne.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κυκλοφορήσουμε αυτή την ταινία που εμβαθύνει στην αληθινή ιστορία πίσω από την επιτυχία και τη διαμάχη γύρω από την κληρονομιά των Milli Vanilli» ανέφερε σε δήλωσή του ο Tony Piantedosi, αντιπρόεδρος της Vertical, εταιρείας που απέκτησε τα δικαιώματα διανομής της ταινίας.

Milli Vanilli | Official Trailer | Paramount+

«Είναι μια σπάνια ευκαιρία να σηκώσουμε την κουρτίνα και να δείξουμε στο κοινό την πραγματική ιστορία πίσω από τα συγκλονιστικά πρωτοσέλιδα».

Σημειώνεται ότι οι πραγματικοί ερμηνευτές ήταν ο John Davis και ο  Brad Howell ο οποίος συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας μαζί με την κόρη του Ντέιβις, Τζάσμιν.

Το «Girl You Know It’s True» βγαίνει στους κινηματογράφους στις 9 Αυγούστου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version