Site icon NewsIT

O Eminem στο φινάλε του Fortnite Season 4

23.11.2023 | 13:45
O Eminem στο φινάλε του Fortnite Season 4

epa09754323 Eminem performs during the halftime show of Super Bowl LVI at SoFi Stadium in Inglewood, California, USA, 13 February 2022. The annual Super Bowl is the Championship game of the NFL between the AFC Champion and the NFC Champion and has been held every year since January of 1967. EPA/JOHN G. MABANGLO

Στη σκηνή του Fortnite κατά τη διάρκεια του “The Big Bang Event” στο φινάλε της σεζόν 4 θα ανέβει ο Eminem, όπως  επιβεβαίωσε η Epic Games.

Η γιορτή, που ξεκινά στις 2 Δεκεμβρίου, στις 21.00 ώρα Ελλάδας θα επιτρέψει στους χρήστες να «βλέπουν τον Eminem… ως Eminem» στο Fortnite σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών‎.

Πριν από την εμφάνιση του Eminem, οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν τρία νέα skins που είναι εμπνευσμένα από τον ράπερ, τα “Rap Boy”, “Slim Shady” και “Marshall Never More”.

Ο Αμερικανός ράπερ σε ανάρτησή του στο X δημοσίευσε το δικό του λογότυπο και το λογότυπο του Fortnite και ο στίχος του από το «Tone Deaf» «παίζω Fortnite με τη γιαγιά σου» ακούγεται στο παρασκήνιο.

Οι θαυμαστές του πιστεύουν ότι η συμμετοχή του Eminem θα μπορούσε να είναι παρόμοια με το “Astronomical” event του Travis Scott το 2020, το οποίο παρουσίαζε μια εικονική παράσταση του καλλιτέχνη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version