Πέμπτη, 8 Αυγ.
30oC Αθήνα

O Jin των BTS είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Gucci

O Jin των BTS είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Gucci
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Jin, το μεγαλύτερο μέλος του Νοτιοκορεατικού συγκροτήματος, BTS είναι το νεότερο πρόσωπο της Gucci, όπως ανακοίνωσε ο οίκος μόδας στο Instagram.

Ο 32χρονος σταρ ορίστηκε παγκόσμιος πρεσβευτής του ιταλικού οίκου μόδας Gucci, ισχυρή δύναμη της k-pop θα εκπροσωπεί το brand σε σημαντικές εκδηλώσεις και θα εμφανιστεί στις μελλοντικές προωθητικές του καμπάνιες. Ο Jin απολύθηκε από τον στρατό τον περασμένο Ιούνιο και έκτοτε έχει επιστρέψει στα επαγγελματικά του καθήκοντα ως διεθνές είδωλο. Τα υπόλοιπα 6 μέλη των BTS συνεχίζουν τη θητεία τους.

Σε δήλωσή του για τον νέο του ρόλο, ο Jin, ο οποίος έχει ήδη φορέσει δημιουργίες του οίκου σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις του, επαίνεσε τη «μακροχρόνια κληρονομιά και τον νεωτερισμό του Gucci».

«Είναι σημαντικό και συναρπαστικό να εντάσσεσαι σε έναν οίκο, όπως ο Gucci» εξήγησε.

Ο διευθυντής δημιουργικού του Gucci, Σάμπατο ντε Σάρνο, πρόσθεσε ότι: «Η ζεστή και ευγενική προσωπικότητα του Jin είναι πραγματικά μαγνητική και το στυλ του είναι απλά μοναδικό. Είναι ένας γενναιόδωρος και εξαιρετικός καλλιτέχνης που είναι σε θέση να συγκινεί τον κόσμο με τη μουσική του και αυτό κάνει ακόμη μεγαλύτερη την τιμή που μοιραζόμαστε αυτό το ταξίδι μαζί του».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GUCCI (@gucci)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GUCCI (@gucci)

Ο Jin συμμετείχε και ως λαμπαδηδρόμος εκπροσωπώντας τη Νότια Κορέα στη λαμπαδηδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jin of BTS (@jin)

Ο οίκος Gucci θέλει να δημιουργήσει μια ισχυρότερη σχέση με τη Νότια Κορέα, όπου σχεδιάζει να υλοποιήσει την πρωτοβουλία του «Πολιτιστικού Μήνα Gucci» για να γιορτάσει τον κορεατικό πολιτισμό αυτόν τον Οκτώβριο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις