Lifestyle

Ο Μιχάλης Ασλάνης μιλαέι πρώτη φορά για την κατάθλιψη που πέρασε!

'' Σήμερα υπάρχουμε, αύριο, δεν υπάρχουμε"

Ο Μιχάλης Ασλάνης μετά την αποχή του από τις κοσμικές εμφανίσεις μιλάει στην εφημερίδα, Espresso για την κατάθλιψη που κόντεψε να τον λυγίσει και για τον τρόπο που κατάφερε να την ξεπεράσει!

Είχες κάποιο πρόβλημα, για αρκετό καιρό δεν σε βλέπαμε;

Δεν χάθηκα, αντίθετα  αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης συνέχιζα να δουλεύω και μάλιστα ακόμη πιο πολύ. Όμως, δεν ήθελα να εμφανίζομαι σε κοσμικές εκδηλώσεις και στα κανάλια. Πιστεύω ότι το lifestyle τελείωσε και ο κόσμος πια δεν έχει την απαιτούμενη όρεξη και διάθεση να πηγαίνει σε επιδείξεις μόδας, να παρακολουθεί τι κάνει ο κάθε σχεδιαστής και όλα τα σχετικά. Και αν αυτή τη στιγμή δίνω μια συνέντευξη, τη δίνω για να δει ο κόσμος ότι συνεχίζω να δουλεύω, ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Άννα Βίσση: Τα χρόνια που τραγουδάω ξεπέρασαν μισό αιώνα και με «λούζετε» με τόση αγάπη
Υπενθυμίζεται ότι η συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο στις 13 Σεπτεμβρίου έγινε sold out γι' αυτό και η τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει ακόμη μια συναυλία την αμέσως επόμενη μέρα
Η Άννα Βίσση
Καμία λύση στην διαμάχη Μάρθας Κουτουμάνου και Αίθρας Λυκουρέζου - «Δεν βρέθηκε διάθεση να τα βρούνε εξωδικαστικά μέχρι τώρα»
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο η Αίθρα Λυκουρέζου έστειλε αγωγή στην αδερφή της, για την βίλα, την οποία η μητέρα τους Ζωή Λάσκαρη
Η Αίθρα Λυκουρέζου και η Μάρθα Κουτουμάνου