Site icon NewsIT

O Ατζούν Ιλιτζαλί δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο του με την 25χρονη Αϊσά

06.09.2024 | 15:16
O Ατζούν Ιλιτζαλί δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο του με την 25χρονη Αϊσά

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Ατζούν Ιλιτζαλί με την 25χρονη Αϊσά. “Η ζωή είναι όμορφη όταν την μοιράζεσαι”, έγραψε ο Mr Survivor στο Instagram στην πρώτη ανάρτηση του μετά τον γάμο.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φόρεσε για τέταρτη φορά το γαμπριάτικο κοστούμι του και παντρεύτηκε με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του, Αϊσά, με την οποία μάλιστα πρόσφατα πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στη Μύκονο.

Ο γάμος του έγινε σήμερα Τετάρτη (04.09.2024) σε κλειστό κύκλο στην Κωνσταντινούπολη, με τον 55χρονο τηλεοπτικό παραγωγό και ιδιοκτήτης της AcunMedya να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή στο δημαρχείο της Πόλης.

«Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι ήταν μαζί μας αυτή την ευτυχισμένη ημέρα και έστειλαν τις ευχές τους, η ζωή είναι όμορφη όταν την μοιράζεσαι. Χαίρομαι που είστε εδώ» έγραψε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο Instagram.

Το παρών έδωσε, μεταξύ άλλων, ο καλός φίλος και συνεργάτης του Ατζούν, Γιώργος Λιανός αλλά και η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Αλκηστις Μαραγκουδάκη.

Στο πλάι του Τούρκου παραγωγού ήταν και ο στενός συνεργάτης Εσάτ Γιοντούκ και η σύζυγός του ανέβασε φωτογραφία του ζευγαριού στο Instagram.

Και άλλοι καλεσμένοι του Ατζούν ανέβασαν φωτογραφίες στα stories τους στο Instagram από την ιδιαίτερη μέρα του 55χρονου και της 25χρονης.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε παντρευτεί ακόμη τρεις φορές στο παρελθόν και έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες. Ο πρώτος του γάμος έγινε το 1988, με την Σεντά Μπασμπούγκ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την 34χρονη Μπανού. Το διαζύγιο τους βγήκε το 1993.

Το 2003 παντρεύτηκε τη Ζεϊνέπ Γιλμάζ, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, τις 20χρονη Λεϊλά και 17χρονη Γιασεμίν. Το 2010, όντας παράλληλα παντρεμένος, ξεκίνησε τη σχέση του με την Σεϊμά Σουμπασί, φτάνοντας έτσι στις διαδικασίες διαζυγίου με τη σύζυγο του.

Ωστόσο, λίγο αργότερα το ζευγάρι συμφιλιώθηκε και οι διαδικασίες διακόπηκαν. Το 2013, γεννήθηκε όμως η τέταρτη κόρη του, η 14χρονη Μελίσα, από τη παράνομη σχέση του με την Σουμπασί κι έτσι πήρε διαζύγιο από τη Γιλμάζ, το οποίο εκδόθηκε το 2016.

Από το 2017 μέχρι το 2018, υπήρξε παντρεμένος με την Σεϊμά Σουμπασί με την οποία τελικά χώρισε.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version