Lifestyle

O Κρις Έβανς και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. επιστρέφουν με την ταινία «Avengers: Doomsday»

Ο Κρις Έβανς επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει στo κινηματογραφικό franchise της Marvel στην επερχόμενο ταινία υπερηρώων «Avengers: Doomsday». Πρόσφατα ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. αποκάλυψε επίησς ότι θα εμφανιστεί ως Dr Doom στην ταινία.

Ο Ντάουνι Τζούνιορ ήταν στο παρελθόν μέρος του franchise ως Iron Man, με πρώτη εμφάνιση το 2008 στην ομότιτλη ταινία. Πρωταγωνίστησε σε ακόμη 10 ταινίες προτού αποχωρήσει μετά το Avengers: Endgame του 2019. Ο Έβανς αποχώρησε επίσης από το franchise την ίδια στιγμή.

Οι σκηνοθέτες της κινηματογραφικής σειράς, αδερφοί Ρούσο επιστρέφουν επίσης στο franchise για τη νέα ταινία Avengers, ημερομηνία κυκλοφορίας της οποίας έχει ανακοινωθεί η 1η Μαΐου 2026. Δεν είναι σαφές ποιον ρόλο θα υποδυθεί ο Έβανς, ο οποίος πρόσφατα εμφανίστηκε ως Τζόνι Στορμ/Ανθρώπινη Δάδα στο Deadpool & Wolverine.

Ερωτηθείς αν μπορεί να μπει στον πειρασμό να επιστρέψει ως Captain America/Στι Ρότζερς, ο Κρις Έβανς δήλωσε πέρυσι: «Δεν θα πω ποτέ ποτέ, μόνο και μόνο επειδή ήταν μια τόσο υπέροχη εμπειρία. Αλλά είμαι επίσης πολύ προσεκτικός με αυτό. Είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος.

«Και όπως είπα, μερικές φορές δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη» τόνισε.

Αναφερόμενος στην εμφάνισή του ως Johnny Storm/Ανθρώπινη Δάδα πιο πρόσφατα, ο Έβανς εξήγησε: «Την ευκαιρία να γίνω ξανά ο Τζόνι, δεν θα μπορούσα να τη χάσω. Το λάτρεψα. Ήταν διασκεδαστικό το γύρισμα, διασκεδαστικό να βλέπεις την ταινία, όλα αυτά».

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο σύζυγός της αγόρασαν πολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη αξίας 13 εκ. δολαρίων
Το ζευγάρι πέτυχε μία καλή συμφωνία για το διαμέρισμα των 5.500 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Υόρκη, το οποίο το 2018 διατέθηκε προς πώληση στην τιμή των 27,5 εκατομμυρίων δολαρίων
Η Σκάρλετ Γιόχανσον