Τρίτη, 20 Αυγ.
29oC Αθήνα

O Νίκος Βέρτης έκανε πράξη την επιθυμία του Βασίλη Καρρά: Η συγκινητική αφιέρωση από την σκηνή

O Νίκος Βέρτης έκανε πράξη την επιθυμία του Βασίλη Καρρά: Η συγκινητική αφιέρωση από την σκηνή
Φωτογραφία αρχείου - NDP

Ράγισε «καρδιές» ο Νίκος Βέρτης στη συναυλία που έδωσε στην Καβάλα, όταν μίλησε για τον αγαπημένο Βασίλη Καρρά.

Ο Νίκος Βέρτης έδωσε συναυλία στην Παραλία Οφρυνίου της Καβάλας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας. Δεν θα μπορούσε να φύγει από τον συγκεκριμένο τόπο χωρίς να κάνει αναφορά στον Βασίλη Καρρά ο οποίος καταγόταν από ένα χωριό της περιοχής, το Κοκκινοχώρι.

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής κατάγεται επίσης από την Καβάλα.

Ενώ βρισκόταν πάνω στην σκηνή ο Νίκος Βέρτης, αφιέρωσε το τραγούδι «Θύμωσε απόψε η καρδιά» στον αείμνηστο Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή τα Χριστούγεννα του 2023.

«Θέλω όμως να αφιερώσω αυτό το τραγούδι εξαιρετικά σε έναν φίλο, έναν καλλιτέχνη με τεράστια καρδιά, από εδώ από τον τόπο μας, που δυστυχώς πριν από λίγους μήνες “έφυγε” όμως δεν τον ξεχνάμε», είπε ο τραγουδιστής και ο κόσμος ξεκίνησε να μουρμουράει το όνομα του μεγάλου Βασίλη Καρρά.

«Σας ενημερώνω πως αυτός είναι ο λόγος που κάνω σήμερα εδώ αυτή τη συναυλία. Ο Βασίλης με έπεισε και πριν “φύγει” μου είπε: πιτσιρίκο, μην ξεχάσεις, μία συναυλία στον τόπο μας, στα χωριά μας, στην πατρίδα μας. Και φυσικά είχε δίκιο και το αποδείξατε εσείς με την ενέργειά μας», είπε ο τραγουδιστής από τη σκηνή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις