Lifestyle

O Νίκος Βέρτης καταγγέλλει: «Προσπαθούν να σας εξαπατήσουν»

Το τελευταίο διάστημα, πολλά γνωστά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, και όχι μόνο, πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης. Τελευταίος σε αυτή τη λίστα προστέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πραγματοποιήσει καμία επένδυση, που «τρομοκρατεί» την κυβέρνηση και τις μεγάλες τράπεζες, όπως φαίνεται να εμφανίζεται σε δημοσίευμα μεγάλης εφημερίδας.

«ΠΡΟΣΟΧΗ! Φίλες και φίλοι προσπαθήσαμε να μην ανεβάσουμε τίποτα για να μη διαφημίσουμε αυτούς τους επιτήδειους, όμως θεωρούμε πώς είναι πλέον υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για αυτού του είδους τις απάτες οι οποίες μπορεί να σας ρίξουν σε δυσάρεστες παγίδες.

Ψεύτικα sites, με δήθεν άρθρα από μεγάλες εφημερίδες, τα οποία είναι στημένες μακέτες σε δικό τους υπολογιστή και όχι αληθινές συνεντεύξεις μόνο για να ξεγελάσουν αθώο κόσμο και να τον εξαπατήσουν οικονομικά. Έτσι λοιπόν αυτοί οι επιτήδειοι απατεώνες χρησιμοποιούν διάφορα δημόσια πρόσωπα για να σας ρίξουν στην παγίδα τους. Εγώ πάντως έκανα το καθήκον μου και σας ενημέρωσα, εσείς προσοχή!» έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

bertis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου: «Το αν είμαι καλή μητέρα θα κριθεί από τα ίδια μου τα παιδιά σε λίγα χρόνια»
«Έχοντας επιλέξει να μην τα εκθέτω στα social media και να ανεβάζω φωτογραφίες με το αγόρι μου, θεωρούν ότι δεν βλέπω τα παιδιά μου και ότι δεν είμαι καλή μητέρα», είπε ακόμα η γνωστή ηθοποιός
Αθηνά Οικονομάκου 4
Μανώλης Μητσιάς: «Παρότι ένας δίσκος μου είχε υποστεί σαμποτάζ από την εταιρεία, τα τραγούδια που αξίζαν δε χάθηκαν»
«Οφείλω πολλά στη Λίνα Νικολακοπούλου, το τραγούδι «Ποτέ» αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου», εξομολογήθηκε ακόμα ο ταλαντούχος ερμηνευτής
Μανώλης Μητσιάς 3