Site icon NewsIT

Oasis: Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ έχουν μυστική αδελφή αποκαλύπτει η Daily Mail

15.09.2024 | 17:42
Oasis: Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ έχουν μυστική αδελφή αποκαλύπτει η Daily Mail

FILE PHOTO: Members of British rock band Oasis rhythm guitarist Gem Archer, lead guitarist Noel Gallagher, bass guitarist Andy Bell and lead vocals Liam Gallagher pose during a news conference in Hong Kong February 25, 2006. They will hold a concert "Oasis-Live in Hong Kong" on Saturday night. REUTERS/Paul Yeung/File Photo/File Photo

Aποκάλυψη της Daily Mail για τους Oasis. Tα μέλη του διάσημου συγκροτήματος, Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ έχουν μία μυστική αδερφή που μεγάλωσε κοντά τους, αλλά αρνούνται να τη συναντήσουν.

«Eίμαι η μυστική αδερφή των Γκάλαχερ, δεν θέλουν oύτε να με ξέρουν», λέει η 51χρονη Έμμα Ντέιβις στην Daily Mail για τους θρυλικούς Oasis, που ανακοίνωσαν πρόσφατα την επιστροφή τους.

Η Έμμα Ντέιβις γεννήθηκε λίγους μήνες μετά τον Λίαμ Γκάλαχερ στο ίδιο νοσοκομείο, αλλά οι πολυεκατομμυριούχοι ροκ σταρ έχουν απορρίψει κάθε της προσπάθεια να έρθουν σε επαφή μαζί της.

Η αποξένωση είναι τόσο πλήρης που ο γιος της 51χρονης αναγκάστηκε να μπει στη διαδικασία ψηφοφορίας για να μπορέσει να βγάλει εισιτήριο για μία από τις συναυλίες επανένωσης των Oasis, αλλά απέτυχε, καθώς δεν άντεχε οικονομικά την τσουχτερή τιμή.

Ο πατέρας των δύο Γκάλαχερ, Τόμι, παρότι παντρεμένος με τη μητέρα τους Πέγκυ, είχε μία μακροχρόνια εξωσυζυγική σχέση με τη μητέρα της Έμμα, την Τζούνι. Όμως, παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε στο ίδιο προάστιο του Μάντσεστερ με το ζευγάρι, πέρασαν σχεδόν 23 χρόνια μετά τη γέννησή της μέχρι να ανακαλύψει την αλήθεια.

Oasis - Morning Glory (Official HD Remastered Video)

Το έμαθε αφού αγόρασε το επιτυχημένο άλμπουμ του συγκροτήματος του 1995 (What’s The Story) Morning Glory – το οποίο έκανε τη μητέρα της να της μιλήσει επιτέλους για τη μυστική δεύτερη οικογένειά της. Τώρα, σε μία αποκλειστική συνέντευξη στη MailOnline, η Έμμα, μητέρα δύο παιδιών, είπε πως πλέον ελπίζει ότι τα αδέρφια Λίαμ και Νόελ θα συμφωνήσουν επιτέλους να τη συναντήσουν, αφότου μαθεύτηκε η ιστορία της.

«Λίαμ Γκάλαχερ αλλά 1.90»

«Θα ήθελα να τους γνωρίσω. Προφανώς και θα θέλεις να γνωρίσεις τα αδέρφια σου. Δεν έχω άσχημα συναισθήματα για κάτι, θα ήταν υπέροχο να έρθουμε σε επαφή. Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που ανακάλυψαν ότι είχαν έναν αδερφό ή μια αδερφή που δεν ήξεραν μετά από πολλά χρόνια, θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για αυτούς. Αλλά είναι δύσκολο να προβλέψεις τι σκέφτονται οι Γκάλαχερ – είναι διάσημοι με πολλά χρήματα και πιθανότατα πιστεύουν ότι δεν είμαι τίποτα», λέει η 51χρονη μυστική αδελφή των Γκάλαχερ.

Παρά τους φόβους της, η Έμμα είπε ότι ήλπιζε ότι θα μπορούσε να οργανωθεί μία συνάντηση ειδικά για χάρη του 31χρονου γιου της Τζέικ, φανατικού οπαδού των Oasis και της Μάντσεστερ Σίτι, τον οποίο περιέγραψε ως «Λίαμ Γκάλαχερ αλλά 1.90, που τους μοιάζει πολύ και τους λατρεύει».

Η Έμμα γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1973 στο νοσοκομείο St Mary’s στο Μάντσεστερ, όπου η μητέρα του Λίαμ η Πέγκυ τον είχε γεννήσει 11 μήνες νωρίτερα.

Η μητέρα της, η Τζούνι είχε γνωρίσει τον Tόμι Γκάλαχερ σε μία τοπική ντίσκο και δεν είχε ιδέα ότι ήταν ήδη παντρεμένος και είχε τρεις μικρούς γιους εκείνη την εποχή – το μωρό Λίαμ, τον Νόελ και τον μεγαλύτερο αδερφό Πολ.

Η Τζούνι, 76 ετών σήμερα, λέγεται ότι «γοητεύτηκε» από τον Τόμι και μάλιστα τον πήγε σπίτι της για να γνωρίσει τους γονείς της κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. «Το μόνο που μου είχε πει η μητέρα μου ήταν ότι δεν ήξερε ότι ήταν παντρεμένος. Την είχε γοητεύσει και είχαν μια τέτοια σχέση. Κάθε φορά που έβλεπαν ο ένας τον άλλον την πήγαινε στο διαμέρισμα ενός φίλου που ισχυριζόταν ότι ήταν το σπίτι του. Όλα βασίστηκαν σε ψέματα», λέει η Έμμα.

Η μυστική αδελφή του Λίαμ και του Νόελ Γκάλαχερ αποκάλυψε τη στιγμή που έμαθε για πρώτη φορά για τη συγγενική τους σχέση:

«Μου είπε η μητέρα μου: “Ξέρεις ότι σου είπα ότι ο πατέρας σου είχε παιδιά; Αυτά είναι τα παιδιά”. Ήμουν τόσο έκπληκτη. Στην αρχή δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Στη συνέχεια, όπως είπε στη MailOnline, είχε προσπαθήσει επανειλημμένα να έρθει σε επαφή με τα διάσημα αδέρφια της, αλλά αυτά την αντιμετώπισαν με σιωπή.

πληροφορίες από Daily Mailφωτογραφίες: Reuters

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version