Πέμπτη, 4 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Όλη η αλήθεια για την σέξι ηθοποιό που αναστάτωσε τον Ολάντ!

Όλη η αλήθεια για την σέξι ηθοποιό που αναστάτωσε τον Ολάντ!

H Ζουλί Γκαγιέ είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών.

«Αν οι Γάλλοι πρόεδροι κυβερνούσαν με το ίδιο πάθος που ερωτεύονται, ο κόσμος ίσως να ήταν καλύτερος», σχολίασαν πολλοί από την ημέρα που το περιοδικό Closer αποκάλυψε την κρυφή σχέση του Φρανσουά Ολάντ με την Ζουλί Γκαγιέ. Η ηθοποιός έγινε αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών στην Γαλλία αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Γάλλος πρόεδρος αρκέστηκε να σχολιάσει πως “τα προσωπικά ζητήματα, πρέπει να αντιμετωπίζονται ιδιωτικά και με σεβασμό” όταν ρωτήθηκε για το αν η Βαλερί Τριερβελέρ εξακολουθεί να είναι η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Η δημοσιογράφος και επίσημη σύντροφος του 56χρονου προέδρου φαίνεται πως είναι έτοιμη να συγχωρήσει παρόλο που το σκάνδαλο που ξέσπασε την έστειλε και στο νοσοκομείο.

Η 48χρονη Τριεβελέρ είδε άλλωστε την ιστορία να επαναλαμβάνεται, αλλά αυτή τη φορά είναι εκείνη στη θέση της απατημένης. Ακριβώς όπως κάποτε η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, η οποία σύστησε τη Τριερβελέρ στον τότε σύντροφό της, Ολάντ.

Ποια είναι όμως η 41χρονη ηθοποιός και πέτρα του σκανδάλου; Τα γαλλικά μέσα φυσικά ανέτρεξαν στο αρχείο τους και ανέσυραν κάθε σχετική πληροφορία.

Δες φωτογραφίες από τη ζωή της στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε