Τετάρτη, 18 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Peaky Blinders: Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας με τον Κίλιαν Μέρφι και ένα «συγκλονιστικό καστ»

Peaky Blinders: Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας με τον Κίλιαν Μέρφι και ένα «συγκλονιστικό καστ»
Reuters

Στους κινηματογράφους αναμένεται να μεταφερθεί η διάσημη σειρά του Netflix «Peaky Blinders», με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Στίβεν Νάιτ να σημειώνει ότι το καστ της ταινίας είναι «συγκλονιστικό», ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα. 

Σημειώνεται ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ Κίλιαν Μέρφι ο οποίος πρωταγωνίστησε ως Τόμι Σέλμπι στους έξι κύκλους της δημοφιλούς βρετανικής σειράς «Peaky Blinders» από το Netflix που προβλήθηκε από το 2013 έως το 2022, θα επαναλάβει τον ρόλο του στην επερχόμενη spin-off ταινία.

«Έχουμε ανακοινώσει τη Ρεμπέκα Φέργκιουσον και τον Μπάρι Κίογκαν, θα κάνουμε και άλλες ανακοινώσεις», δήλωσε ο Νάιτ, σε δημοσιογράφο του BBC στο συνέδριο της Royal Television Society στο Λονδίνο υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι αρχικά ήθελε το «Peaky Blinders» να κυκλοφορήσει στις σελίδες ενός βιβλίου.

«Τοποθετείται στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και είναι πραγματικά καλό», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το Deadline, το Netflix έδωσε το πράσινο φως για την ταινία τον Ιούνιο. Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Τομ Χάρπερ, ενώ την παραγωγή θα μοιραστούν ο Στίβεν Νάιτ, ο Κίλιαν Μέρφι και οι Καρύν Μάνταμπαχ και Γκάι Χέλι.

Η ταινία θα γυριστεί σε συνεργασία με το BBC Film και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις