Τρίτη, 23 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Πρόστιμο 343 εκατομμυρίων στους Dolce & Gabbana για φοροδιαφυγή

Πρόστιμο 343 εκατομμυρίων στους Dolce & Gabbana για φοροδιαφυγή

Οι στυλίστες του οίκου συγκαταλέγουν μεταξύ των πελατών τους διασημότητες όπως η Beyonce και η Madonna.

Οι Ιταλοί στιλίστες του οίκου Dolce & Gabbana καταδικάσθηκαν σε δεύτερο βαθμό να πληρώσουν ένα τεράστιο πρόστιμο 343 εκατομμυρίων ευρώ για μια υπόθεση φοροδιαφυγής, αλλά θα προσφύγουν τώρα στο Ακυρωτικό Δικαστήριο, κάτι που στην Ιταλία αναστέλλει την εκτέλεση της ποινής, αναφέρουν σήμερα τα μέσα ενημέρωσης.

Το εφετείο δικαίωσε την ιταλική Εφορία, η οποία έχει επιβάλει στους Domenico Dolce και Stefano Gabbana ένα βαρύ πρόστιμο 343,4 εκατομμυρίων ευρώ συν τους τόκους, έκαναν γνωστό πηγές που γνωρίζουν το θέμα και τις οποίες επικαλούνται τα μέσα ενημέρωσης.

Στην ετυμηγορία διαπιστώνεται μια στάση παραβίασης της νομοθεσίας με μόνο στόχο να υπάρξει φορολογικό πλεονέκτημα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ADN Kronos που είχε πρόσβαση σ’ αυτή.

Οι δύο στυλίστες δικάζονταν από τον περασμένο Δεκέμβριο και για δεύτερη φορά —μετά την ακύρωση από το Ακυρωτικό Δικαστήριο μιας πρώτης διαδικασίας που είχε τελειώσει με την αθώωσή τους— επειδή στέρησαν παρανόμως από την εφορία περίπου 840 εκατ. ευρώ μέσω ανακριβειών στις δηλώσεις των εισοδημάτων τους.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε