Site icon NewsIT

Sean «Diddy» Combs: Η στιχουργός της Cassie «καίει» τον ράπερ – «Της φώναζε και την έβριζε»

10.10.2024 | 13:22
REUTERS/Jane Rosenberg

Η στιχουργός της Cassie, που ξυλοκοπήθηκε από τον Sean «Diddy» Combs ή αλλιώς Puff Daddy, θυμήθηκε την πρώτη φορά που κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη σχέση της τραγουδίστριας με τον ράπερ. 

Η 37χρονη Tiffany Red μίλησε στο «Secret Life of Diddy – A Special Edition» στο ABC και περιέγραψε ένα περιστατικό από τη σχέση της Cassie με τον Diddy που είναι γνωστός και με το όνομα Puff Daddy. 

Όπως είπε, ένα βράδυ το 2015, η Cassie είχε βάλει τον σύντροφό της Diddy σε ανοιχτή ακρόαση, ενώ μιλούσαν στο τηλέφωνο.

Οι δύο γυναίκες ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ ο μουσικός ξεκίνησε να της φωνάζει, ρωτώντας την ποιος είναι στο αμάξι μαζί της. «Είναι κάποιος στο αυτοκίνητο μαζί σου; Ξέρω ότι κάποιος είναι εκεί μαζί σου», φέρεται να της έλεγε.

«Ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τους», αναφέρει η στιχουργός. Στη συνέχεια, περιέγραψε ένα άλλο περιστατικό, όταν είδε τον Diddy να εκρήγνυται και να βρίζει την Cassie.

«Τον θυμάμαι να έχει το πρόσωπό του κολλητά στο δικό της και να τη βρίζει. Ήταν πραγματικά τρελός, ήταν πολύ κοντά στο πρόσωπό της κι εκείνη είχε απλά το κεφάλι της κάτω. Η αίσθησή μου ήταν πως όλοι τον φοβόντουσαν», εξήγησε.

Η Tiffany Red έχει γράψει πολλά τραγούδια για την Cassie (της οποίας το πραγματικό όνομα είκναι Casandra Ventura), συμπεριλαμβανομένων των «Joint», «Don’t Let Go» και «Simple Things». Έχει επίσης συνεργαστεί με τις Zendaya and Jennifer Hudson.

«Η Cassie είναι γλυκιά, είναι ήσυχη κι είναι καλός άνθρωπος», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε πως συστήθηκε στον κόσμο μέσω του Diddy.

Μάλιστα, θυμήθηκε και μία φορά που ράπερ την ρώτησε αν εκείνη γράφει «όλα αυτά τα τραγούδια για μένα;», η Red ένιωσε εκφοβισμένη: «Ήταν σαν να μην ήθελε η Cassie να μου μιλάει».

Ο 54χρονος Diddy είναι στη φυλακή, στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης στο Μπρούκλιν, εν αναμονή της δίκης του περιμένει τη δίκη του με κατηγορίες για εκβιασμό και σεξουαλικά εγκλήματα.

Οι δικηγόροι του ράπερ κατηγορούν τώρα την κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι διέρρευσε το βίντεο που επιτίθεται στην πρώην σύντροφό του του Cassie Ventura για να πλήξει την εικόνα του εν μέσω της δικαστικής του διαμάχης.

 

Tags:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version