Site icon NewsIT

Sean «Diddy» Combs: Στη φυλακή κοιμάται στο πάτωμα μαζί με τρωκτικά

01.10.2024 | 17:41
(Elizabeth Williams via AP)

Φως πέφτει πάνω στις συνθήκες διαβίωσης του Sean «Diddy» Combs, γνωστού και ως Puff Daddy, στη φυλακή, καθώς περιμένει τη δίκη του με κατηγορίες για σωματεμπορία και εκβιασμό.

Ο Puff Daddy, μία από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία που πρωταγωνιστεί σε ένα μέγα-σκάνδαλο που απειλεί να βυθίσει ολόκληρο το star system του Χόλιγουντ, φέρεται να περνάει δύσκολα στη φυλακή καθώς να κοιμάται στο πάτωμα, ενώ γύρω του τριγυρίζουν αρουραίοι, αποκαλύπτουν πηγές. 

Μετά τη σύλληψή του στο Μανχάταν πέρασε τις πύλες στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν και δεν του επετράπη η καταβολή εγγύησης, αν και το επιχείρησε δύο φορές. 

Οι συνθήκες διαβίωσης του Diddy στη φυλακή

Ο Diddy έχει τοποθετηθεί σε ειδική μονάδα, που συχνά αναφέρεται ως «τρύπα», είναι ένα «μικρό, χωρίς παράθυρα δωμάτιο, μικρότερο από 10×10» όπου αναγκάζεται να κοιμάται στο πάτωμα.

Πηγές δήλωσαν στο RadarOnline ότι ο ράπερ έχει επίσης αρνηθεί να φάει το φαγητό της φυλακής, επειδή φοβάται ότι θα τον δηλητηριάσουν.

Αναφέρεται επίσης ότι οι υπόλοιποι κρατούμενοι χλεύαζαν τον ράπερ με στίχους από τα τραγούδια του. Οι συνθήκες διαβίωσης του ράπερ στη φυλακή έχουν χαρακτηριστεί χειρότερες από αυτές του Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του το 2019.

Ο Diddy φέρεται να μην έχει «κανένα βιβλίο, καμία τηλεόραση και ελάχιστα προνόμια» και αρνήθηκε να φάει το φαγητό, καθώς «δεν θέλει να διακινδυνεύσει να καταναλώσει φαγητό που μπορεί να είναι γεμάτο με ανθρώπινα περιττώματα», όπως αναφέρει η ίδια πηγή. 

Οι δικηγόροι του ζήτησαν τη μεταφορά του, αλλά αυτή απορρίφθηκε.

Tags:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version